Μητέρα 14χρονης από την κατασκήνωση στα Χανιά: «Μου είπαν πως ίσως έπαθε ηλίαση» (video)

Must Read

Ανέστειλε την λειτουργίας η κατασκήνωση στα Χανιά, στην οποία εντοπίστηκαν περισσότερα από 30 κρούσματα και πιθανότερο σενάριο είναι να ανοίξει εκ νέου στις 15 Ιουλίου, δεχόμενη μόνο τα παιδιά που έχουν κάνει rapid tests.

Η μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού που νόσησε από κορωνοϊό στην εν λόγω κατασκήνωση περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του Open πώς ενημερώθηκε ότι το παιδί της νοσεί από κορωνοϊό. «Εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας για να πάνε τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε μια κατασκήνωση στα Χανιά. Τα παιδιά μπήκαν με self test, ήταν η μοναδική κατασκήνωση που ζητούσε self test, οι άλλες ζητούσαν rapid. Εγώ ανταποκρίθηκε σε ό,τι μου ζήτησαν» εξήγησε αρχικά η μητέρα. Μετά από 3-4 ημέρες η 14χρονη πήρε τηλέφωνο την μαμά της και ακουγόταν κάπως κρυωμένη. Το επόμενο μεσημέρι την κάλεσε από το κινητό της φίλης της και δεν ήταν καλά και το επόμενο μεσημέρι ενημέρωσαν την οικογένεια ότι έκανε τη νύχτα πολύ υψηλό πυρετό και την έβαλαν στο αναρρωτήριο. «Προσπάθησαν να με ηρεμήσουν και να μου πουν να την πάρω δυο-τρεις μέρες και να την ξαναφέρω. Δεν επιτρέπεται να γίνει τεστ χωρίς συγκατάθεση γονιού. Μου είπαν ότι ίσως είχε πάθει ηλίαση. Όταν πήγα να πάρω το παιδί δεν γνώριζε η υπεύθυνη την περίπτωση, για να μη μαθευτεί το θέμα δεν είπαν σε κανέναν τίποτα. Νόσησαν γύρω στα 30 παιδιά, τα οποία θα πάνε στις οικογένειές τους και θα εξαπλωθεί ο ιός» ανέφερε.

Τέλος, η μητέρα του κοριτσιού επεσήμανε ότι μέχρι και πριν από δυο μέρες το παιδί είχε υψηλό πυρετό και βήχα, ενώ χθες είχε μονάχα δέκατα.

Σημειώνεται ότι τα κρούσματα δεν περιορίζονται μόνο στα Χανιά, αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού, όπως την Παλαιόχωρα, όπου τέσσερα παιδιά προερχόμενα από την κατασκήνωση βρέθηκαν θετικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This