«Κλειστόν» λόγω πειραγμένου λογισμικού σούπερ μάρκετ στη Μύκονο

Το κατάστημα σφραγίστηκε για δύο ημέρες

Must Read

Στη «δαγκάνα» του νόμου πιάστηκε ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στη Μύκονο, καθώς λειτουργούσε την ταμειακή του μηχανή με πειραγμένο λογισμικό.

Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εντόπισαν την επιχείρηση του η οποία χρησιμοποιούσε πειραγμένο λογισμικό στην ταμειακή της μηχανή με αποτέλεσμα να μπει 48ωρο «λουκέτο» στην εταιρεία.

Το εν λόγω σούπερ μάρκετ είχε παραβιάσει τη λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών του (ΦΗΜ) και είχε επέμβει στην έκδοση στοιχείων λιανικής πώλησης από ΦΗΜ.

Το αποτέλεσμα ήταν να μην έχει εκδώσει τελικά, στο διάστημα από 3 έως και 9 Ιουλίου, πάνω από 200 αποδείξεις λιανικής πώλησης.

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ η επιχείρηση αποδέχθηκε την παράβαση, και το κατάστημα σφραγίστηκε για δύο μέρες. Παράλληλα, έχει αρχίσει ο εις βάθος έλεγχος στα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This