Προφυλακιστέοι ο πα-τέρας και ο απόστρατος αστυνομικός – Εφιάλτη στα χέρια τους πέρασε η 19χρονη

Ο 41χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη 19χρονη!

Must Read

Μετά την απολογία τους στη 16η Τακτική Ανακρίτρια ο 41χρονος απότακτος αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης, για τη νέα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ακραίας έμφυλης βίας στην Ηλιούπολη, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του ο αποκαλούμενος «πατέρας», ενώ ο απότακτος αστυνομικός ισχυρίστηκε στην απολογία του πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη 19χρονη και δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες της κοπέλας ότι την εξανάγκασε σε πορνεία.

Ανάμεσα στις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δυο άντρες συμπεριλαμβάνονται εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου, βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This