Αντιδήμαρχος Μυκόνου: «Καταστρέφουν το νησί ολοσχερώς» (video) – Αντιδράσεις από Τσίπρα-ΜέΡΑ25 για τα νέα μέτρα

«Τα μέτρα είναι πολύ υπερβολικά», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος

Must Read

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Μύκονο η απόφαση για βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας και απαγόρευση μουσικής, μέχρι τη Δευτέρα 26/7 στις 06:00 το πρωί.

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκήκωσε αντιδράσεις, με τους επιχειρηματίες του νησιού των ανέμων να γίνονται έξαλλοι, μιας και η υψηλή σεζόν  του καλοκαιριού βρίσκεται ήδη στα μισά της.

«Δεν το περιμέναμε. Τα μέτρα καταστρέφουν τον τουρισμό και το νησί ολοσχερώς», σχολίασε στην ΕΡΤ ο Aντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας της Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς, επισημαίνοντας ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας (01.00 το βράδυ έως 06.00) και η απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, «ήρθαν πολύ απότομα στο νησί που φιλοξενεί 20.000 άτομα».

«Τα μέτρα είναι πολύ υπερβολικά», πρόσθεσε εκφράζοντας την ελπίδα να μην υπάρξει παράταση πέραν της 26ης Ιουλίου. Κλείνοντας ο αντιδήμαρχος είπε πως η Μύκονος ανήκει στους πρωτεργάτες του εμβολιασμού και θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο ώστε από Δευτέρα να επιστρέψει η κανονικότητα στο νησί.

Την ίδια ώρα, μιλώντας επίσης στην ΕΡΤ ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης διευκρίνιζε ότι τα μέτρα έχουν την δυναμική να καταστείλουν άμεσα την επιδημιολογική έξαρση και να συνεχιστεί καλύτερα το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Α. Τσίπρας : «Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας»

«Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας ότι «στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας».

«Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών», υπογραμμίζει.

 

Σχόλιο και από το ΜέΡΑ25 για το lockdown στη Μύκονο

Τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν για τη Μύκονο σχολιάζει το ΜέΡΑ25.

«Το COVID free καλοκαίρι που υποσχέθηκε μόλις προχθές ο υπουργός Τουρισμού είναι ήδη εδώ, με τη Μύκονο να μπαίνει σε τοπικό lockdown και την κυβέρνηση να ισχυρίζεται ότι ο τουρισμός δεν επιδρά στην εξέλιξη της πανδημίας και άρα δεν υπάρχει λόγος για μέτρα στις εισόδους της χώρας», τονίζει το ΜέΡΑ25.

Διαβάστε ακόμα: Βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας και απαγόρευση μουσικής στη Μύκονο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This