Θρίλερ στην Ίο! Νεκρή 18χρονη Ελληνίδα τουρίστρια

Must Read

Ένα 18χρονο κορίτσι, το οποίο είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές στην Ίο, άφησε σήμερα τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους!

Ωστόσο, μυστήριο παραμένουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 18χρονη Ελληνίδα χωρίς να φέρει κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα μεταφέρθηκε σήμερα χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ωστόσο από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι ήταν αρκετά σοβαρή η κατάστασή της και για αυτό  και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Σύρο προκειμένου να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του νησιού.
Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 18χρονη δεν κατάφερε να επανέλθει, αντίθετα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο μιας και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στο εγκεφαλικό σύστημα και τελικά εξέπνευσε.

Ο σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί στον Πειραιά για τη διενέργεια της διαδικασίας νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This