Φαίδων Βόβολης: «Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, είμαστε κατά των υποχρεωτικοτήτων» (video)

«Δε νοείται να μη γιορτάσουμε και εμείς στους δρόμους τη δημοκρατία»

Must Read

Ο επεμβατικός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, που έγινε γνωστός λόγω της αντίδρασής του στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ξεκαθαρίζει ότι: «Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές. Είμαστε κατά των υποχρεωτικοτήτων, κατά των διαχωρισμών και γι’ αυτό πολεμάμε».

Σχετικά με τις συγκεντρώσεις αναφέρει: «Όποιες συγκεντρώσεις γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας μας, είμαστε κοντά, εφόσον υπάρχει το αγνό στοιχείο, εφόσον δεν υπάρχει κάτι το περίεργο. Έχει σημασία να είμαστε έννομοι Δεν διχάζουμε, όλοι είμαστε από την ίδια πλευρά, απλά αναλαμβάνουμε και την ευθύνη, πρέπει να δηλώνουμε την πορεία, πρέπει να δηλώνουμε το τι κάνουμε. Πρέπει να υπάρχει μια υπευθυνότητα απέναντι στο κράτος, που μας χτυπάει, αλλά εμείς θα παραμείνουμε όπως πρέπει».

Και καλεί το Σάββατο 24 Ιουλίου «είναι η γιορτή της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Μέσα στο Προεδρικό θα βρίσκεται η κυρία Σακελλαροπούλου, ο κύριος Μητσοτάκης και όλο το υπουργικό συμβούλιο θα γιορτάζουν τη δημοκρατία, αυτό που μας στερούν. Δε νοείται να μη γιορτάσουμε και εμείς στους δρόμους τη δημοκρατία. Το Σάββατο στην Πλατεία Ομονοίας στις 7 το απόγευμα για να γιορτάσουν οι Έλληνες τη δημοκρατία. Γίνονται παγκοσμίως συγκεντρώσεις για το θέμα των υποχρεωτικοτήτων».

Όπως δηλώνει τα μηνύματα θα είναι «Όχι στις υποχρεωτικότητες, Όχι στις απειλές και στους εκβιασμούς στα παιδιά και στους εργαζόμενους, Όχι στους διαχωρισμούς» και ζητάει «να κατέβει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η φασιστική κυβέρνηση, να διαλυθεί άμεσα αυτή η Βουλή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This