«Ντροπή σου αλήτη!» Οργή για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς – Πήρε νέα προθεσμία (video)

Προκλητικός στους δημοσιογράφους - Δεν αποκλείεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα

Must Read

Κόσμος «πλημμυρισμένος» από συναισθήματα οργής και θλίψης για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς περίμενε την άφιξη του 30χρονου δράστη στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου το πρωί της Τρίτης. «Ντροπή σου αλήτη ε αλήτη! Κ@λοπαιδο» φώναζαν τη στιγμή που έβγαινε από τον ανακριτή.

Ο σύντροφος της 26χρονης φαρμακοποιού ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε και στη συνέχεια έσπρωξε τη νεαρή γυναίκα στα βράχια της Φολεγάνδρου, οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία να απολογηθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το naxostimes.gr τη στιγμή που έβγαινε από το Πρωτοδικείο για να μπει στο περιπολικό να και μεταφερθεί πάλι στα κρατητήρια, δήλωσε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

Τη στιγμή που η οικογένεια αλλά και ολόκληρη η κοινωνία «βράζουν» για τη νέα γυναικοκτονία που έχει προκαλέσει σοκ, ο  δικηγόρος του δράστη Γιάννης Βλάχος δήλωσε ότι προσπάθησε να συνομιλήσει με τον εντολέα του αλλά δεν κατάφερε να «συνεννοηθεί» μαζί του. Αν και δεν απάντησε στην ερώτηση για το αν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον δράστη, όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται η υπερασπιστική γραμμή να στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση και ότι αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του 30χρονου οι οποίοι ζήτησαν να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Δείτε επίσης: 

Λευκά μπαλόνια και μπομπονιέρες στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς (video)

Ο συγκλονιστικός επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This