Aνακοίνωση από τον Δήμο Διονύσου για τη μεγάλη πυρκαγιά

Για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων θα παραμείνουν όλο το βράδυ στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Must Read

Υπό μερικό έλεγχο φαίνεται να έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Σταμάτα, όπως ενημερώνει και ο Δήμος Διονύσου, που εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας:

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους πολίτες ότι χάρη στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και όλων των εμπλεκομένων φορέων (Πολιτική Προστασία, Αστυνομία, Εθελοντικά Κλιμάκια, Δήμος Διονύσου και γειτονικοί Δήμοι, ΣΠΑΠ, κλπ) η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη 27 Ιουλίου σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων θα παραμείνουν όλο το βράδυ στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Την Τρίτη 27/7 έως τις 10 μ.μ. θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 10 μ.μ το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Διονύσου (213 2030600) καθώς και των7 Δημοτικών Κοινοτήτων για την παροχή πληροφοριών προς τους πληγέντες πολίτες.

Παράλληλα, τα Πολιτιστικά Κέντρα Δροσιάς και Κρυονερίου θα παραμείνουν την Τρίτη 27/7 ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και θα είναι διαθέσιμα για κάθε πολίτη.

Από την Τετάρτη 28 Ιουλίου το πρωί, το κεντρικό τηλεφωνικό Κέντρο του Δήμου και τα τηλεφωνικά κέντρα των Δημοτικών Κοινοτήτων θα καταγράφουν αιτήματα δημοτών που αφορούν σε ζημιές λόγω της πυρκαγιάς.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλους τους συναρμόδιους φορείς, Δήμους, εθελοντές και υπαλλήλους οι οποίοι συνέδραμαν στην κατάσβεση αυτής της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This