Πανελλαδικές 2021: Σήμερα η τελευταία ημέρα υποβολής των μηχανογραφικών

Μέχρι αύριο, Πέμπτη στις 14:00 οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν σχολές που δεν επιθυμούν

Must Read

Λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα η προθεσμία υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους, τα οποία θα είναι ανοιχτά σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021.

Μέχρι την Πέμπτη 29/7 στις 14:00 οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν σχολές που δεν επιθυμούν τελικά

Έως τότε, και αφού επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και χρησιμοποιήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το δελτίο τους.

Στους υποψηφίους προτείνεται να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

  • Την Πέμπτη 29-7-2021 και μέχρι τις 14:00, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν σχολές που δεν επιθυμούν τελικά, ενώ η προσθήκη σχολών ή η αλλαγή σειράς προτιμήσεων δεν θα είναι δυνατή
  • Στη συνέχεια, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων

Μέσα στην ίδια αποκλειστική προθεσμία, δηλαδή μέχρι και σήμερα Τετάρτη 28-7-2021 τα μεσάνυχτα, με τον ίδιο προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για τα Δημόσια ΙΕΚ, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr του ΥΠΑΙΘ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο θυμόσοφος Ερντογάν και χρήσιμοι αφελείς του Μαξίμου

«Δεν πρέπει να λες ποτέ κάτι που δεν μπορείς να γράψεις»

More Articles Like This