Τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου στην Θεσσαλονίκη!

Must Read

Ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές οι «αμούστακοι» δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 15χρονου Ιωάννη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία Ευόσμου. Το περιστατικό σόκαρε τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα η μητέρα του εφήβου είχε επικηρύξει τους δράστες λέγοντας ότι θα προσφέρει αμοιβή σε όποιον δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τον εντοπισμό των νταήδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μετά από εκτενείς έρευνες ταυτοποιήθηκαν τέσσερις από τους επτά νεαρούς. Πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του 15χρονου. Οι αρχές βρίσκονται στο στάδιο της ταυτοποίησης των στοιχείων άλλων δυο ατόμων. Οι δύο εκ των δραστών που ταυτοποιήθηκαν είναι ηλικίας 16 ετών και οι άλλοι δύο 18 ετών. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία. Οι νεαροί Έλληνες ομολόγησαν πως πράγματι ήταν ανάμεσα στους δράστες της επίθεσης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Τα αγόρια ισχυρίστηκαν ότι δεν ξυλοκόπησαν τον 15χρονο για να του κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο αλλά γιατί θεώρησαν ότι τους φωτογράφιζε ενώ τους κοιτούσε περίεργα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This