Φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από άγνωστη αιτία (video)

Must Read

Μια ακόμη φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που κινούνταν επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στην περιοχή του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, μετά το χθεσινό περιστατικό με το τουριστικό που μετέφερε 86 Σέρβους τουρίστες.  

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για λεωφορείο της κοινοπραξίας που εκτελεί περιαστικές γραμμές του ΟΑΣΘ, με τη φωτιά να τίθεται υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 4.30 μ.μ., χάρη στην άμεση επέμβαση 8 πυροσβεστών με 3 οχήματα. Σημειώνεται πως, ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, αφού ο οδηγός μαζί με τον μοναδικό επιβάτη που ήταν μέσα στο λεωφορείο εκείνη την ώρα, κατεβήκαν αμέσως από το όχημα.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών που τυλίχθηκε στις φλόγες κάηκε ολοσχερώς, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστη η αιτία πρόκλησης της φωτιάς.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This