Άρον άρον εγκαταλείπουν τη Θάσο οι Ρουμάνοι, για να γλιτώσουν την καραντίνα!

Προσφορές «της τελευταίας στιγμής» από τους ξενοδόχους του νησιού, για να καλύψουν τη χασούρα

Must Read

Όπου… φύγει φύγει οι Ρουμάνοι τουρίστες από το νησί της Θάσου, από νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, με τις ουρές να σχηματίζονται στο λιμάνι από αυτοκίνητα τουριστών που αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις διακοπές τους, για να προλάβουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους!

Οι Ρουμάνοι εγκαταλείπουν τα ξενοδοχεία του νησιού πολλές ημέρες νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσουν, καθώς από σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου, με απόφαση της ρουμανικής κυβέρνησης, οι ανεμβολίαστοι πολίτες της χώρας με την επιστροφή τους θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη η Ρουμανία ενέταξε τη χώρα μας στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού της χάρτη, άρα στην περίπτωση που κάποιος μη εμβολιασμένος Ρουμάνος πολίτης παραμείνει μετά τη σημερινή ημέρα στη χώρα μας, όταν επιστρέψει σπίτι θα μπει υποχρεωτικά στην πολυήμερη καραντίνα, κάτι που κανένας, φυσικά, δεν θέλει να αντιμετωπίσει.

Μεγάλη η οικονομική ζημία για τους ξενοδόχους

Οι δρόμοι που οδηγούν στο λιμάνι της Θάσου είχαν γεμίσει από αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς τα καράβια, προκειμένου να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, κάτι που συνέβη το Σάββατο, αλλά και χθες Κυριακή, ενώ είναι γεγονός ότι οι ξενοδόχοι της Θάσου υπέστησαν μεγάλη οικονομική ζημία, δεδομένου ότι τα πρακτορεία ταξιδιών από Ρουμανία είχαν κλείσει δωμάτια έως τις 15 Αυγούστου.

Τώρα πλέον αυτά τα ξενοδοχεία μένουν άδεια και θα πρέπει να αναπληρώσουν τα δωμάτια με Έλληνες τουρίστες, γι’ αυτό από σήμερα αναμένεται να βγουν ειδικές προσφορές διακοπών στη Θάσο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This