«Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας» είπε αφού εκτέλεσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του με 8 σφαίρες

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία που «πάγωσε» την κοινωνία στην περιοχή Σωτηρίτσα της Λάρισας.

Θύμα της δολοφονικής επίθεσης, μια 43χρονη γυναίκα η οποία έπεσε νεκρή από σφαίρες του εν διαστάσει συζύγου της μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση όπου εργαζόταν για να βοηθήσει τον αδερφό της.

Η 43χρονη γυναίκα η οποία έμενε στην Αθήνα και ήταν σε διάσταση με τον άντρα της, βρισκόταν στη Λάρισα το τελευταίο διάστημα μαζί με τα τρία παιδιά της προκειμένου να βοηθήσει τον άρρωστο αδερφό της. Ταυτόχρονα, όπως έγινε γνωστό, η 43χρονη είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Ο 54χρονος σύζυγός της ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα επιχείρησε να συναντήσει τον δικηγόρο της 43χρονης ο οποίος είχε αναλάβει το διαζύγιό της, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Στη συνέχεια ο ίδιος κατευθύνθηκε στην περιοχή που βρισκόταν το ουζερί-ταβέρνα, ζήτησε τη γυναίκα του και μόλις την είδε την πυροβόλησε οχτώ φορές σε στήθος και κεφάλι. 

=

Της έδωσε τη χαριστική βολή

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται. Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη». Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheTOC, ο πελάτης ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο ουζερί και ρωτήθηκε από τον γυναικοκτόνο που είναι η γυναίκα του, περιγράφει τι ακολούθησε μετά από τη δολοφονία. Αφού πυροβόλησε την 43χρονη, ο δράστης απευθύνθηκε στον πελάτη και είπε «πάρτε την αστυνομία και ειδοποιήστε ότι σκότωσα τη γυναίκα μου». Όταν εκείνος τον ρώτησε «γιατί το έκανες ρε» εκείνος απάντησε με ψυχρό και «παγωμένο» ύφος: «Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σωτηρίτσας, την προηγούμενη ημέρα η 43χρονη ζήτησε από τον εν διαστάσει σύζυγό της  α φύγει: «Αφού είμαστε να χωρίσουμε, φύγε από δω από το πατρικό μου», φέρεται να του έχει πει, ενώ του έστειλε και εξώδικο. Εκείνος της είπε ότι θα πάει να πληρώσει έναν λογαριασμό και να βρει δικηγόρο, όμως τελικά επέστρεψε για να της αφαιρέσει τη ζωή. 

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This