Διόρισαν πρώην μειονοτικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο της Κω!

Kατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας προωθούσε με πάθος τον «εκτουρκισμό» των νησιών μας

Must Read

Στον σκανδαλώδη διορισμό του προκλητικού πρώην μειονοτικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάνταντζη στο Νοσοκομείο της Κω προχώρησε το Υπουργείο Υγείας, αδιαφορώντας για τις παλαιότερες υβριστικές δηλώσεις και ενέργειές του εις βάρος της χώρας μας.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην βουλευτής διορίστηκε προσφάτως καρδιολόγος στο νοσοκομείο του νησιού, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, καθώς κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας είχε λειτουργήσει σαν «δούρειος ίππος» της Άγκυρας, προωθώντας επί της ουσίας τον εκτουρκισμό των νησιών μας! Ο Τσετίν Μάνταντζη το όχι και τόσο μακρινό 2011, αναφερόμενος στα Δωδεκάνησα, είχε δηλώσει πως «εκεί έχουμε ανθρώπους μας που μοιράζονται την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, τον ίδιο πολιτισμό. Υπάρχουν οι Τούρκοι της Ρόδου και της Κω».

Τα παραπάνω προκλητικά είχε αναφέρει ο βουλευτής μιλώντας σε εκδήλωση νεολαίων μουσουλμάνων της Ξάνθης, την οποία χρηματοδότησε το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, παρουσία του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ. Στην ίδια εκδήλωση ο τότε βουλευτής είχε μεταφέρει «μια αγκαλιά χαιρετίσματα του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου».

Αυτή πάντως δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ο πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ -που φέρεται να διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις με το DEB- είχε βάλει ευθέως κατά των ελληνικών συμφερόντων, καθώς είχε πρωτοστατήσει συνολικά στις προσπάθειες της Τουρκίας να αναδείξει μειονότητα στην Κω και τη Ρόδο. Ο ίδιος είχε ταχθεί μάλιστα υπέρ της σαρίας.

Με βάσει τα παραπάνω, ο διορισμός του έχει προκαλέσει σάλο, με την κυβέρνηση και δη το Υπουργείο Υγείας να είναι υπόλογοι και να πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το διορισμό του πρώην βουλευτή που έχει βάλει ευθέως κατά των συμφερόντων της πατρίδας μας. Να σημειωθεί πως ο Τσετίν Μάνταντζη με την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας διορίστηκε στη θέση ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας, με βαθμό Επιμελητή Α’, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κω τον περασμένο Μάιο.

Είχε καταψηφίσει το δεύτερο Μνημόνιο

Μάλιστα, πριν από πέντε χρόνια ο κ. Μάνταντζη είχε και πάλι εργαστεί στην Κω ως αγροτικός ιατρός για σχεδόν ένα χρόνο. Ο ίδιος είχε εκλεγεί βουλευτής Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 και επανεξελέγη στις εκλογές του 2009. Τον Φεβρουάριο του 2012 τέθηκε ωστόσο εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς είχε καταψηφίσει το δεύτερο Μνημόνιο, ισχυριζόμενος πως «η ηθική και πολιτική του ακεραιότητα δεν του επιτρέπουν να ψηφίσει το νέο Μνημόνιο, προϊόν της αποτυχίας του πολιτικού συστήματος».

Έκτοτε, απέχει από την πολιτική, αν και κατά καιρούς δημοσιεύματα είχαν αποκαλύψει τις περίεργες κινήσεις του, αλλά και συνολικά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν είχε απασχολήσει μέχρι να γίνει γνωστός ο διορισμός του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This