Τριτοκοσμικές εικόνες στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας!

Εικόνες «Σοβιετίας» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Must Read

Απογοητευτική και ντροπιαστική είναι η εικόνα του μεγαλύτερου αεροδρόμιο της χώρας, του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα. Ένα από τα ακριβότερα αεροδρόμια της Ευρώπης, που θα έπρεπε να αποτελεί αν μη τι άλλο μια πραγματική «βιτρίνα», όπως συμβαίνει με όλα τα κεντρικά αεροδρόμια στον κόσμο.

Μιλάμε για την κύρια «πύλη» της χώρας στους επισκέπτες από το εξωτερικό.

Το οποίο μάλιστα πλέον βρίσκεται υπό γερμανική διοίκηση. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να αντικρίσει μία υποδειγματική λειτουργία, μία εικόνα που θα διαφήμιζε την Ελλάδα.

Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι τελείως διαφορετική. Παρά τα δεκάδες εκατομμύρια που εισέπραξε από το κράτος λόγω των περυσινών λοκντάουν, η επιχείρηση δείχνει να έχει βαρέσει διάλυση. Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης που δεν τιμά κανέναν.

Για την ακρίβεια παραπέμπει σε εικόνες σοβιετικών δημοκρατιών την εποχή του συμφώνου της Βαρσοβίας.

Ούτε βεβαίως δικαιολογείται από την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λόγω αυξημένης κίνησης δηλαδή, αφού το συγκεκριμένο αεροδρόμιο μπορεί να υποστηρίζει πολλαπλάσιες αφίξεις, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, εώς και το 2019. Επιπλέον, τα λεωφορεία που πηγαίνουν τους επιβάτες προς τα αεροπλάνα, δεν διαθέτουν κλιματισμό! Εν μέσω καύσωνα!

Το κράτος επιτέλους οφείλει να ξυπνήσει και όχι μόνο να πληρώνει. Αυτή η εικόνα προσβάλλει την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This