Θρίλερ στην Αρχαία Ολυμπία: Δύσκολες ώρες – Αναζωπύρωση στη τοποθεσία «Γαλανή»

Ο Χρυσοχοΐδης πήγε για... επιθεώρηση αλλά από πράξη τίποτα!

Must Read

Έντονες είναι οι αναζωπυρώσεις στο μέτωπο της Αρχαίας Ολυμπίας, και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία «Γαλανή»

Το συγκεκριμένο σημείο είναι δύσβατο, και για αυτό το λόγο επιχειρούν μόνο τα εναέρια μέσα και πιο συγκεκριμένα τα ελικόπτερα σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την φωτιά.

Συνεχείς αναζωπυρώσεις

Η κατάσταση παραμένει επικίνδυνη καθώς υπάρχουν νέες αναζωπυρώσεις στην περιοχή. Επίσης υπάρχουν διάσπαρτες εστίες σε άλλα σημεία όπως, στο Κοσκινά, Μάγειρα, στο δρόμο προς Λάλα και γύρω από τα χωριά Πουρνάρι, Πελόπιο, Πλάτανος.

Στο σημείο βρέθηκε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Π.Σ. Στέφανος Κολοκούρης.

«Πεζοπόρα τμήματα είναι μέσα στη φωτιά και προσπαθούν να την οριοθετήσουν και να την περιορίσουν. Επιχειρούν και εναέρια μέσα, έχουμε όμως και άλλα μέτωπα. Θα δώσουμε μάχη όλη την ημέρα», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι στο σημείο υπήρξαν «δύσκολες, ειδικές συνθήκες που δεν συναντάμε συχνά αλλά υπάρχει σχέδιο διαχείρισης κρίσεων».

Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Αγώνα δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να προλάβουν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, πριν ενισχυθούν οι άνεμοι.

Στην δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Ηράκλεια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας, επιχειρούν 174 πυροσβέστες, με 9 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 52 οχήματα, ομάδα Σ.μη.Ε.Α., το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ, 2 Α/Φ και 4 Ε/Π εκ των οποίων το 1 Ε/Π ως συντονιστικό.

Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This