Πύρινα μέτωπα σε Κιλκίς, Χαλκιδική και Δυτική Μακεδονία

Καίγεται δάσος στα Γρεβενά

Must Read

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν οι πυρκαγιές στην Κεντρική και τη Δυτική Μακεδονία. «Έχει πέσει η ένταση της φωτιάς και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αναφερθεί σε κάποιο από τα μέτωπα να απειλούνται κατοικημένες περιοχές» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Καλύτερη εικόνα σε Χαλκιδική και Κιλκίς 

Για την κατάσβεση της φωτιάς σε δασική έκταση στην Τορώνη Χαλκιδικής, η οποία ξέσπασε χθες πριν τις 3 το μεσημέρι, συνεχίζουν να επιχειρούν 57 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα.

Και στο Κιλκίς, μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, παραμένουν στο σημείο και επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού.

Καίγεται δάσος στα Γρεβενά

Στη Δυτική Μακεδονία, παραμένουν σε εξέλιξη τρεις φωτιές, ωστόσο και αυτές παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα.

Επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις με υδροφόρα, πεζοπόρα τμήματα, υπάλληλοι της Τοπικής αυτοδιοίκησης με μηχανήματα έργου, σε κάποιες περιπτώσεις και μηχανήματα του στρατού, δίνουν μάχη με τις φλόγες σε δασικές εκτάσεις στον Δίλοφο του Δήμου Βοΐου και στη Δεσκάτη Γρεβενών, όπως και σε χορτολιβαδική – δασική περιοχή στον Πολύμυλο Κοζάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This