Καίγεται η χώρα και ο Χαρδαλιάς μάς λέει αυτά που ξέρουμε! (video)

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων προειδοποιεί για ενίσχυση ανέμων...

Must Read

Δεν είναι ώρα για ανακοινώσεις. Είναι ώρα για έργα. Κυριάκος Μητσοτάκης και κυβερνητικό επιτελείο συνεχώς κάνουν επιτηρήσεις, δηλώσεις και παρατηρήσεις, αλλά πράξεις πουθενά.

Σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα -μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι-, και ενώ σχεδόν η μισή χώρα βρίσκεται στο έλεος της πύρινης λαίλαπας, οι πολιτικοί αναδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Χαρδαλιάς μάς λέει τι καίγεται!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών, από το Συντονιστικό Κέντρο Πυροσβεστικής, για να δώσει στους πολίτες λεπτομέρειες των πυρκαγιών, ενώ θα έπρεπε να ήταν στις εστίες φωτιάς και να βοηθά μέσω του συντονισμού να σβήσουν άμεσα!

Εντολές και παρατηρήσεις από… μακριά!

«Οι ανοιχτές πυρκαγιές που αντιμετωπίζουμε είναι 56, εκ των οποίων οι πιο σοβαρές σε Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Ανατολική Μάνη, Φθιώτιδα και Γρεβενά» είπε αρχικά ο κ. Χαρδαλιάς, και πρόσθεσε ότι «η φωτιά έχει περάσει προς τη Λίμνη του Μαραθώνα Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια για να την ανακόψουμε. Στην Εύβοια ενισχύονται τα εναέρια μέσα. Η φωτιά έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις. Κύριος στόχος μας είναι η αποκοπή του μετώπου προς τη νότια πορεία του».

«Καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για να μην υπάρξει βλάβη στο κέντρο υπερυψηλής τάσης στο Κρυονέρι. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες» τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Οι πολίτες χάνουν σπίτια και περιουσίες, και το Κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Για άλλη μια φορά φάνηκαν οι ελλείψεις τόσο των μέσων κατάσβεσης, όσο και του ανθρώπινου δυναμικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This