Εξοργίστηκε η Ελλάδα από την απίστευτη δήλωση Κολοκούρη

Έκαναν τον κατηγορούμενο, αρχηγό της πυροσβεστικής!

Must Read

«Ευχαριστώ τους πολιτικούς μου ηγέτες για τον συντονισμό», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης χωρίς ίχνος ντροπής.

Δηλαδή κατά τον αρχηγό της Πυροσβεστικής είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ασφαλώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συντονίζουν το έργο της πυρόσβεσης και όχι ο ίδιος ως επικεφαλής της Πυροσβεστικής.

Τι να περιμένεις όμως από τον άνθρωπο που ενώ είναι κατηγορούμενος για την τραγωδία στο Μάτι, Αναβαθμίστηκε κι αυτός επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όπως άλλωστε και ο Τσουβάλας της ΕΛΑΣ και φυσικά ο λιμενάρχης της «μαύρης νύχτας» που αναλαμβάνει πλέον και «ειδικές αποστολές».

Εκτός εάν ο αρχηγός της πυροσβεστικής προσπαθούσε να μεταθέσει την ευθύνη στους πολιτικούς προϊσταμένους του, διά της οσφυοκαμψίας. Αν αυτός ήταν ο σκοπός του και όχι το απλό «γλείψιμο», τότε σίγουρα τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This