Διασύρουν την χώρα! Δέχτηκαν υπόσχεση της Τουρκίας για πυροσβεστικά αεροπλάνα!

Μετά τις 17 παραβιάσεις την ώρα της κόλασης!

Must Read

Μόνο ως εθνική αυτοκτονία μπορεί να εκληφθεί η ενέργεια της Ελλάδας να δεχτεί την υπόσχεση της Τουρκίας ότι προτίθεται να στείλει δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη για να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην χώρα μας.

Η Τουρκία που όλο αυτό το διάστημα κατηγορούσε την Ελλάδα ως εμπρηστή, η Τουρκία που έκανε 17 παραβιάσεις την ώρα που η κόλαση της φωτιάς βρισκόταν στο απόγειο καταστρέφοντας την Ελλάδα, τώρα παριστάνει τον καλό εταίρο, επειδή εμείς της δίνουμε το δικαίωμα!

Με το να δεχόμαστε όμως την υποτιθέμενη τουρκική βοήθεια για την κατάσβεση των πυρκαγιών, αποδεχόμαστε παράλληλα τις εμετικές συκοφαντίες των τούρκων, ότι δήθεν η Ελλάδα ευθύνεται για τις πυρκαγιές στην Τουρκία. Διότι η Τουρκία ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη για αυτούς τους ισχυρισμούς!

Σταματήστε επιτέλους να διασύρετε την πατρίδα!

Όπως αποκαλύπτει το militaire.gr τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Σε σημερινή τηλεφωνική μας επικοινωνία ευχαρίστησα τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι δύο τουρκικά πυροσβεστικά αεροσκάφη θα αποσταλούν στην Ελλάδα, καθώς, όπως επισήμανε, πλέον οι πυρκαγιές στην Τουρκία είναι υπό έλεγχο».

Πρόκειται για αφέλεια ή για κάτι άλλο; Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε τον Τσαβούσογλου, αρνούμενοι ευγενικά την “προσφορά”;

Οι ΗΠΑ μέσω ΝΑΤΟ δεν έχασαν την ευκαιρία για ένα “δακρύβρεχτο” μήνυμα στο οποίο υπενθυμίζουν ότι Ελλάδα και Τουρκία είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Σε εμάς έστειλαν ένα P-8 στην Τουρκία για τις δικές της φωτιές Chinook.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This