Ανακάλεσε ο πρόεδρος της Γορτυνίας για το «πολιτικό μέσο» – «Πήρα λάθος νούμερο» (video)

Λέει ότι μπέρδεψε τα τηλέφωνα....

Must Read

Ανακάλεσε όσα είπε σε ζωντανή σύνδεση ο πρόεδρος της Γορτυνίας για τον Ταξίαρχο Τρίπολης που του ζήτησε όπως είχε αναφέρει, πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό.

https://twitter.com/apolwlos/status/1424440801581535232

Σε συνέντευξή του στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς ταραγμένος, ο πρόεδρος της Γορτυνίας δήλωσε ότι πήρε λάθος νούμερο.

«Έχει καεί και το δικό μου σπίτι. Δεν έχω καταγγείλει κανέναν, ούτε άτομο ούτε υπηρεσία. Απλώς την ημέρα που καιγόμουν δεν παρουσιάστηκε κανένας υπεύθυνος ούτε κανένα κανάλι. Μας άφησαν στο έλεος του Θεού όλοι μικροί και μεγάλοι», δήλωσε.

Στην ερώτηση για το αν δέχτηκε πιέσεις ή απειλές μετά την δήλωσή του, ο ίδιος απάντησε: «Κανένας δεν με έχει πάρει τηλέφωνο να με απειλήσει. Έχει γίνει λάθος τοποθέτηση ονόματος. Έγινε λάθος το νούμερο. Νόμιζα, πως ήταν το άτομο που είπα. Εγώ την πυροσβεστική ήθελα να πάρω, όχι την αστυνομία. Έγινε λάθος, δεν έγινε επί σκοπού τίποτα. Πάνω στα νεύρα σου εκείνη την ώρα και την αναμπουμπούλα δεν ξέρεις τι ακριβώς λες. Με ρώτησαν, αν υπάρχει πολιτικό μέσα. Το όνομα ήταν λάθος. Δέχτηκα εκατό τηλέφωνα. Νόμιζα, πως το όνομα αυτό ήταν της πυροσβεστικής. Δικό μου λάθος».

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος του Ταξίαρχου που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και για τον οποίο διατάχθηκε ΕΔΕ αναφέρει:

«Τις τελευταίες ώρες διακινείται στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας, που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή της Γορτυνίας, αναφέρει ότι, για τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος στην πυρκαγιά, ρωτήθηκε από τον εντολέα μου σε μεταξύ τους τηλεφωνική συνομιλία “εάν υπάρχει πολιτικό μέσο”.

Ξεκαθαρίζεται, λοιπόν, ότι δεν υπήρξε ποτέ τηλεφωνική συνομιλία με το προειρημένο περιεχόμενο μεταξύ του εντολέα μου και του Προέδρου της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας. Άλλωστε, δεν είναι της δικαιοδοσίας του εντολέα μου να αποστέλλει πυροσβεστικά οχήματα για κατάσβεση, έργο που ανήκει στην Πυροσβεστική. Είναι απολύτως κατανοητή η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι συμπολίτες μας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, που έχει βυθίσει στην θλίψη την Ελλάδα, ωστόσο ουδείς μπορεί με αναληθείς και αβάσιμες δηλώσεις να καταστρέφει μια προσφορά τριάντα ετών στο κοινωνικό σύνολο.

Η συγκεκριμένη δήλωση ρητώς έχει ανακληθεί ως προς το πρόσωπο του εντολέα μου με χθεσινή δήλωση του Προέδρου της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και θα ζητηθεί να ανακληθεί και ενώπιον της Υπηρεσίας του, ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα και δημοσίως με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, άλλως, ο εντολέας μου θα αναγκασθεί προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για παροχή προστασίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This