Καθάρματα!

Ζήτησαν από γέροντα πολιτικό μέσο για να τους σώσουν το σπίτι!

Must Read

Συγκλονισμένος ο κάτοικος της Αρκαδίας αποκαλύπτει με ονοματεπώνυμο ότι του ζήτησαν πολιτικό μέσο προκειμένου να στείλουν πυροσβεστικό και να του σώσουν το βιος. Ο γέροντας τα λέει και ξεσπά σε κλάματα.

Η κραυγή αυτή του γέροντα έρχεται να προστεθεί στην καταγγελία ότι πυροσβεστικό όχημα βρισκόταν στην έπαυλη υπουργού και την έσωσε από τη φωτιά την ώρα που τα γύρω σπίτια καιγόντουσαν.

Έρχεται επίσης να προστεθεί στην κτηνωδία που κατήγγειλαν επίσημα οι πυροσβέστες στην Αττική, όπου δεκάδες πυροσβεστική κρουνοί έμεινα χωρίς νερό, διότι είχε κοπεί το ρεύμα επί δύο ημέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τροφοδοτούν τα πυροσβεστικά οχήματα με νερό. Όταν όμως είχε χιονίσει στο ίδιο σημείο, βρέθηκε αμέσως γεννήτρια του στρατού για να δώσει ρεύμα στην έπαυλη αλλού λεχρίτη υπουργού, την ώρα που Χιλιάδες κάτοικοι, γέροντες, ανήμποροι, μωρά παιδιά, υπέφεραν από το κρύο και την παρατεταμένη διακοπή ρεύματος.

Μιλάμε για καθάρματα. Δείτε το βίντεο.

https://twitter.com/apolwlos/status/1424440801581535232?s=21

Δείτε επίσης:

Ανακάλεσε ο πρόεδρος της Γορτυνίας για το «πολιτικό μέσο» – «Πήρα λάθος νούμερο» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This