Συνελήφθη η γιαγιά του μικρού Φώτη που περιπλανιόταν μόνος του

H γιαγιά του είχε αναλάβει την επίβλεψή του

Must Read

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία η είδηση ότι ένα αγοράκι μόλις 6 ετών περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους της Πάτρας, τρομαγμένο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού με ανακοίνωσή του αναζητούσε τους γονείς του μικρού Φώτη ο οποίος βρέθηκε να περπατάει μόνος του στην πλατεία Αγ. Σοφίας στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, εντοπίστηκε η γιαγιά του που είχε αναλάβει την επίβλεψή του και συνελήφθη. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, προχθές τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ανήλικο αγόρι ηλικίας έξι ετών, το οποίο περιφερόταν μόνο του σε κεντρικό δρόμο της πόλης και στη συνέχεια κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων Πατρών, μεταφέρθηκε από υπάλληλο Συλλόγου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, προκειμένου να του διενεργηθούν ιατρικές εξετάσεις.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  εντόπισαν στην οικία της, την συλληφθείσα – γιαγιά του ανήλικου-, στην οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, είχε ανατεθεί η επίβλεψη και η φροντίδα του εξάχρονου τον τελευταίο μήνα και δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα φύλαξης του, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα» αναφέρει η ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This