«Μάνα αν δεν φύγεις, θα καούμε μαζί» – Συγκλονίζει η μαρτυρία κατοίκου της Κερατέας (video)

Με εγκαύματα στα πόδια και στο κεφάλι από την μάχη με τις φλόγες

Must Read

Προκαλούν ρίγη συγκίνησης οι μαρτυρίες κατοίκων που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τους κόπους μιας ζωής ενώ έβλεπαν τις φλόγες να πλησιάζουν στις αυλές τους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ένας κάτοικος της Κερατέας περιγράφει πώς κατάφερε να σωθεί μαζί με τη μητέρα του η οποία δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι της. 

Ο νεαρός άνδρας ο οποίος φέρει εγκαύματα από την προσπάθειά του να σβήσει την φωτιά που βρισκόταν μια ανάσα από το σπίτι του, άκουσε ξαφνικά τα ουρλιαχτά της μητέρας του όταν εκείνη είδε τις φλόγες να μπαίνουν στην αυλή τους.

Η φωτιά είχε φτάσει στα τρία μέτρα από την είσοδο όταν ο ίδιος φώναξε στην μητέρα του: «Μάνα εάν δεν φύγεις, θα μείνω εδώ και θα καούμε μαζί». Εκείνη τη στιγμή, όμως σαν από «θαύμα», ένα ελικόπτερο έριξε νερό στο σημείο, με αποτέλεσμα να περιορίσει τις φλόγες.

Τότε όπως περιγράφει, ο κάτοικος, άρπαξε την ηλικιωμένη μητέρα του και απομακρύνθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This