Έπεσαν μηνύσεις για τις μάσκες μέσα σε… θερινό σινεμά!

Ζευγάρι μήνυσε τους εργαζόμενους επειδή δεν τους επέτρεψαν να μπουν χωρίς μάσκα

Must Read

Αναστάτωση προκλήθηκε στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Συκεών την Δευτέρα όταν ένα ζευγάρι θέλησε να εισέλθει στον χώρο χωρίς μάσκες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών, ο υπεύθυνος στην είσοδο του σινεμά ενημέρωσε το ζευγάρι ότι δεν μπορεί να εισέλθει στον χώρο χωρίς μάσκα και τους έδειξε μάλιστα και το ΦΕΚ με τα μέτρα κατά της πανδημίας. Ο ίδιος μάλιστα τους προσέφερε μάσκες σε περίπτωση που δεν είχαν μαζί τους.

Ωστόσο το ζευγάρι δεν πείστηκε και αφού κάλεσε την Άμεση Δράση, υπέβαλλε μήνυση κατά του υπευθύνου και της εργαζόμενης σε εταιρία ιδιωτικής φύλαξης. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Νεάπολης-Συκεών ωστόσο με εντολή του εισαγγελέα Υπηρεσίας, οι μηνυθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς κρίθηκε ότι οι εργαζόμενοι τηρούσαν τις διατάξεις του νόμου.

«Στον δήμο μας η προστασία της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των ανθρώπων δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Με κάθε κόστος τηρούμε τους νόμους και συγχαίρω τους εργαζόμενους που έμειναν αταλάντευτοι στο καθήκον τους», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This