Nεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος – Τον χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν (video)

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της αδερφή του

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του γνωστού χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr.

Ο 46χρονος καλλιτέχνης εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών – Θίσβης. Βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος καθώς είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο. Ο ασυνείδητος οδηγός τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

Το Α.Τ. Θηβών έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και ζητά πληροφορίες και μαρτυρίες για τις συνθήκες που συνέβη το τροχαίο.

Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου μουσικού της χιπ χοπ σκηνής προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Συνάδελφοι και φίλοι του αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον γνωστό καλλιτέχνη με συγκινητικά μηνύματα.

Η αδερφή του Οδυσσέα, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου η οποία είναι γνωστή ως Sadahzinia και μέλος του συγκροτήματος Active Member, αποχαιρέτησε με σπαραγμό τον αδερφό της:  «Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας – Οδυσσέας Δρακος Τσιαμπόκαλος – έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκειά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαύσου» έγραψε σε ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This