«Πάει» και το success story της μάσκας: Την επαναφέρουν γιατί ο κόσμος δεν τη φόρεσε όπως έπρεπε!

Να επιβληθούν ξανά στους εξωτερικούς χώρους επιμένει ο Βασιλακόπουλος

Must Read

Μετά τα λάθη και τις αστοχίες της, η κυβέρνηση επιλέγει για άλλη μία φορά να «ρίξει» την ευθύνη και το «μπαλάκι» στους πολίτες. Οι αυξημένες εισαγωγές και η απόφαση πολλών Ελλήνων να μην πραγματοποιήσουν ακόμη το εμβόλιο, «βγάζει» στην επιφάνεια τον χειρότερο «εαυτό» κυβερνώντων και επιστημόνων.

Στο «στόχαστρο» πάλι οι ανεμβολίαστοι

Η κυβέρνηση προωθεί νέους περιορισμούς, και στο «στόχαστρο» της θα βρεθούν και πάλι οι ανεμβολίαστοι. Η τιμωρητική διάθεση παραμένει και μάλιστα όπως έδειξε το παρελθόν, με όχι σπουδαία αποτελέσματα…

Τον… χορό των αυστηρών μέτρων «σέρνουν» και οι επιστήμονες. Πιο προκλητικοί από κάθε άλλη φορά, εκτοξεύουν απειλές και προειδοποιήσεις με έντονο ύφος για όσους δεν εφαρμόσουν με ευλάβεια όσα τούς επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βασιλακόπουλος: «Η μάσκα γίνεται υποχρεωτική γιατί οι Έλληνες δεν τη φορούσαν πουθενά!»

Προκλητικός εμφανίστηκε και σήμερα ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να επιβληθούν άμεσα επιπλέον περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, προκειμένου να προστατευθούν αλλά και να εξωθηθούν στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού!

Όχι τιμωρητικά, αλλά προστατευτικά….

«Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τα μέτρα πρέπει να είναι επαρκώς περιοριστικά για τους ανεμβολίαστους, όχι για να τους τιμωρήσουν αλλά για να τους προστατεύσουν και να τους ωθήσουν να κάνουν το μόνο που είναι λογικό και μπορεί να αναχαιτίσει την επιδημία το οποίο είναι ο μαζικός αθρόος εμβολιασμός. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Βασιλακόπουλος: «Οι Έλληνες δεν εφάρμοσαν σωστά το μέτρο της μάσκας»

Μάλιστα, σύμφωνα με τον καθηγητή πνευμονολογίας η χρήση μάσκας γίνεται ξανά υποχρεωτική διότι και τις δυο φορές που έγινε προαιρετική, οι Έλληνες δεν εφάρμοσαν σωστά το μέτρο και δεν φορούσαν μάσκα πουθενά!

Σημειώνεται πως τα νέα μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας που θα αφορούν κυρίως περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους, θα ανακοινώσει στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This