Ξεκίνησαν τις δυσοίωνες προβλέψεις: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα κάνουμε ούτε Χριστούγεννα»!

Η Παγώνη σκορπά και πάλι τον πανικό

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι εκβιασμοί και η ψυχολογική πίεση που ασκούν κυβερνώντες και επιστήμονες στους πολίτες προκειμένου να τούς πείσουν να εμβολιαστούν.

Όλα τα παρουσιάζουν «μαύρα» και άραχνα, δίχως να κάνουν αυτοκριτική στον σχεδιασμό και τη διαχείριση της πανδημίας που ακολούθησαν.

Παγώνη: «Οι θάνατοι μας φοβίζουν από τώρα»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για άλλη μία φορά ακολουθεί τον δρόμο της κινδυνολογίας αλλά των δυσοίωνων προβλέψεων. «Ας κάνουμε μία προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση. Αν συνεχίσουμε έτσι ούτε Χριστούγεννα θα κάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

«Οι θάνατοι έχουν ξεκινήσει να μας φοβίζουν από τώρα», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και κάλεσε όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το πράξουν άμεσα, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή της κυβέρνησης.

«Εγώ περιμένω να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί τώρα που γύρισε από τις διακοπές. Φέρουμε μεγάλη ευθύνη να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί, για να καταλάβει γιατί πρέπει να εμβολιαστεί και τι μας περιμένει από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχουμε τείχος ανοσίας, είναι τέλος Αυγούστου. Τα νοσοκομεία δεν μπορούν να δεχθούν άλλη πίεση. Οι ειδικευόμενοι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν μετεκπαίδευση μόνον σε covid», ανέφερε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) και λοιμωξιολόγος.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: «Τον Στέφανο τον θαυμάζω, είμαι φαν του, ο Στέφανος να μας πει για το τένις και όχι την ιατρική. Έχουμε πολλά νέα άτομα με covid στα νοσοκομεία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This