Εδώ η μία μάσκα είναι ανυπόφορη, και η Λινού επιμένει στη διπλή!

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας είπε ότι τα δεδομένα αλλάζουν με τη μετάλλαξη «Δέλτα»

Must Read

Για άλλη μία φορά, η κυβέρνηση στο «όνομα» της καταπολέμησης της πανδημίας διχάζει τους πολίτες, και επιβάλλει τιμωρητικά μέτρα σε όσους δεν επιλέξουν τον εμβολιασμό.

Κυβέρνηση και επιστήμονες δεν σταματούν να ενισχύουν την εμβολιαστική προπαγάνδα και να απαιτούν ακόμη περισσότερα μέτρα από τους πολίτες. Μετά την επιστροφή της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, νέα εισήγηση κάνει την εμφάνισή της διά στόματος Αθηνάς Λινού.

Υπέρ της χρήσης διπλής μάσκας η Λινού

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας υποστήριξε ότι η χρήση διπλής μάσκας είναι αναγκαία καθώς το μεταλλαγμένο στέλεχος είναι ιδιαίτερα επιθετικό και πρέπει να προστατευτούμε. Παράλληλα τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να φοράμε μάσκες παντού.

Στη συνέχεια η κ. Λινού σχολίασε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τον Βασίλη Κικίλια, και τόνισε ότι ήταν αναγκαία, αλλά ότι χρειάζονται πολλές διευκρινήσεις και χρόνο για να έχουν αποτέλεσμα.

«Άκουσα ότι σε ορισμένες δραστηριότητες οι εργοδότες εάν δεχτούν μόνο εμβολιασμένους θα έχουν 100% κάλυψη. Αυτό οδηγεί σε συνωστισμό ατόμων που δεν κινδυνεύουν να πάνε στο νοσοκομείο ή να μπουν στην εντατική, αλλά κινδυνεύουν να την μεταδώσουν και να την μεταφέρουν στο σπίτι τους ή στα μέσα μεταφοράς» είπε μεταξύ άλλων η Αθηνά Λινού.

Τα δεδομένα αλλάζουν με τη μετάλλαξη «Δέλτα»

Η Αθηνά Λινού τόνισε ότι με την έλευση της μετάλλαξης «Δέλτα» αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για την πανδημία, και υποστήριξε ότι και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα.

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να εμβολιαστούμε όλοι», είπε πως η Ελλάδα είναι μεταξύ της 15ης-16ης θέσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς τους εμβολιασμούς.

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ στη Βόρεια Ελλάδα

«Είναι πολύ σοβαρό για το ΕΚΑΒ και θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα. Αυτό που εγώ έχω καταλάβει η συντριπτική πλειοψηφία των ανεμβολίαστων συναδέλφων μας είναι ο φόβος. Ίσως ο φόβος για τις παρενέργειες. Ζητάμε μία παράταση για την αναστολή αυτών των συναδέλφων και να ανοίξει ο διάλογος, ώστε να πειστούν αυτοί οι άνθρωποι και να προχωρήσουμε» τόνισε η Αθηνά Λινού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This