Και ιερείς πίσω από τον βιασμό του 19χρονου με νοητική υστέρηση στα Χανιά!

Σοκάρει ο φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης

Must Read

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού και βιασμού ενός 19χρονου με ειδικές ανάγκες από τον πατέρα του και έναν συγχωριανό του σε περιοχή των Χανίων, καθώς εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων ατόμων, μεταξύ των οποίων δύο ιερέων!

Η συγκλονιστική υπόθεση άρχισε με την αποκάλυψη της κακοποίησης του παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος συνελήφθη, ενώ στο δόκανο της Αστυνομίας έπεσε και ένας 67χρονος, που κατηγορείται ότι βίασε τον άτυχο νεαρό. Οπως είχε αποκαλύψει το flashnews.gr πριν από περίπου έναν μήνα, πατέρας και ηλικιωμένος πέρασαν στις 28 Ιουλίου το κατώφλι της ανακρίτριας, όπου έπειτα από μαραθώνια απολογία έξι ωρών κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.

O πατέρας του 19χρονου

Κατόπιν άρχισε η διαδικασία για την ανάθεση της προσωρινής κηδεμονίας του 19χρονου, όμως την επομένη το πρωί από την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, οπότε ο νεαρός θα έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο, δεν εμφανίστηκε. Οπως ήταν φυσικό, σήμανε συναγερμός στις Αρχές, που τον βρήκαν κλειδωμένο σε μία αποθήκη. Από την Αστυνομία άρχισε νέος κύκλος ερευνών για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Πράγματι, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η Αστυνομία έβγαλε «λαβράκι» και σύντομα θα κληθούν τρία άτομα για να εξεταστούν σχετικά με την απουσία του 19χρονου τη μέρα που θα έπρεπε να δώσει το «παρών» στο δικαστήριο για τη συζήτηση της κηδεμονίας. Πρόκειται για έναν ιερωμένο, μία γυναίκα και έναν ηλικιωμένο (όλοι συγγενείς του νεαρού), οι οποίοι θα εξεταστούν για το αν τον κράτησαν παράνομα και αν βιαιοπράγησαν σε βάρος του.

Ο χώρος

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν στοιχεία ότι ο ιερωμένος –που ενδέχεται να συμμετείχε στην παράνομη κράτηση του αγοριού-, ακόμα ένας ρασοφόρος και ένα τρίτο άτομο έχουν τελέσει το αδίκημα του βιασμού στον 19χρονο. Και οι τρεις θα κληθούν να εξεταστούν σχετικά με αυτό.

Ο γείτονας

Από τις έρευνες της Αστυνομίας βρέθηκε και ο χώρος όπου φέρεται ότι έγιναν οι πράξεις αυτές, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα. Ο φάκελος της υπόθεσης, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, έχει παραδοθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, οι οποίες τις επόμενες μέρες θα καλέσουν σε εξέταση όλους τους εμπλεκομένους για να αποφασίσουν αν τελικά θα τους απαγγείλουν ή όχι κατηγορίες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κυκλοφορεί ευρέως στα Χανιά ότι κατά την περίοδο της έρευνας έγιναν παρεμβάσεις από διάφορους κύκλους για να «παγώσει» η υπόθεση και να μη δοθεί περαιτέρω έκταση στο θέμα, καθώς εμπλέκονται μεταξύ άλλων ρασοφόροι.

Δείτε επίσης: Κοιμόταν στα χωράφια πεινασμένος και βιασμένος από τον πατέρα του ο 19χρονος με νοητική υστέρηση (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This