Αυτός είναι ο 30χρονος που αγνοείται στον Αμβρακικό Κόλπο – Λιμενικό, ιδιώτες, ΠΑ και δύτης τον ψάχνουν

Αγωνία για τον νεαρό μουσικό Τάσο Κόπανο - Η έκκληση μέσω social media

Must Read

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ερασιτέχνη ψαρά που έπεσε στη θάλασσα χθες, στην περιοχή του Μενιδίου Αμφιλοχίας στον Αμβρακικό Κόλπο, λόγω του ξαφνικού μπουρινιού που σάρωσε την περιοχή.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο νεαρός επέβαινε στο ερασιτεχνικό σκάφους «ΑΓΙΟΣ» Σ.Π. 392 Α’, με ένα ακόμη άτομο, το οποίο διασώθηκε. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέντε ιδιωτικά σκάφη, ένας ιδιώτης δύτης, δύο περιπολικά οχημάτα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, καθώς απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ποιος είναι ο αγνοούμενος – Έκκληση του αδερφού του

Ο νεαρός μουσικός που είχε πάει για ψάρεμα, είναι ο Τάσος Κόπανος, γνωστός στον τόπο καταγωγής του, την Ευρυτανία, με παρουσία στο δημοτικό τραγούδι παίζοντας κλαρίνο.

Ο αδερφός του Στέφανος, μουσικός επίσης απηύθυνε έκκληση μέσω social media σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, ενώ το ίδιο έκαναν και φίλοι του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This