Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών θα ρίξει φως στο θρίλερ θανάτου του διοικητή του Α.Τ Ερέτριας! Ήταν νιόπαντρος και πατέρας ενός βρέφους

Must Read

Φως στο σκοτεινό θρίλερ που σκεπάζει τα ακριβή αίτια θανάτου του 29χρονου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε, χθες το βράδυ, νεκρός, με τραύματα από σφαίρες, μέσα στο ΙΧ του, προσπαθεί να ρίξει κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έφθασε στην Χαλκίδα από την Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοκτονία και όχι δολοφονία ο θάνατος του διοικητή του Α.Τ Ερέτριας!

Ήδη έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν μαρτυρίες, καταθέσεις και στοιχεία τόσο για την οικογενειακή, προσωπική και ψυχολογική κατάσταση του νεαρού διοικητή Παναγιώτη Μ., όσο και για το ποιες υποθέσεις χειρίζονταν το τελευταίο διάστημα. 

Λίγο μετά τις 21:15 το βράδυ της Πέμπτης, ο 29χρονος  βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα από σφαίρες, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock. Από χθες το βράδυ άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Ο 29χρονος ήταν νιόπαντρος και πατέρας ενός μωρού μόλις 2 μηνών και για τον θάνατό του εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Από το να θέλησε ο ίδιος, για άγνωστους λόγους, να τερματίσει τη ζωή του μέχρι κάποιοι να τον εκτέλεσαν στήνοντας ένα φρικτό σκηνικό που μοιάζει με αυτοκτονία.

Ο ίδιος, έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 το μεσημέρι χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Τελικά, στις 21:15 διερχόμενος πολίτης βρίσκει το Ι.Χ του διοικητή ακινητοποιημένο σε ένα παρκάκι, περίπου 30 μέτρα από το τμήμα και τον αξιωματικό μέσα νεκρό. Ήταν πεσμένος στη θέση του οδηγού, έφερε διαμπερές τραύμα από τη δεξιά πλευρά στην αριστερή με σπασμένο το παράθυρο του αυτοκινήτου ενώ στη δεξιά πλευρά ήταν πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι τύπου Glock.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί αυτοχειρία, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση.

Ο υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, που υπηρετούσε τα τελευταία δυο χρόνια στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά. Συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα και μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, χθες το μεσημέρι, συντόνιζε τις ενέργειες για μια μεγάλη εκδήλωση που θα γινόταν το Σάββατο βράδυ από έναν πολιτιστικό σύλλογο και σχεδίαζε τα μέτρα που έπρεπε να λάβει λόγω του κορωνοϊού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This