Σεμέδο: Ποινική δίωξη σε βάρος του για ομαδικό βιασμό – Καταζητείται και 40χρονος Νιγηριανός (video)

Ο ποδοσφαιριστής δηλώνει αθώος

Must Read

Ποινική δίωξη σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, μετά τη σχετική καταγγελία μιας 17χρονης κοπέλας.

Μετά την αυριανή απολογία του, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα κρίνουν αν ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα προφυλακιστεί. Παράλληλα, ανακριτής και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που επίσης κατηγορείται για το εν λόγω αδίκημα.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής, υποστηρίζει, μέσω του δικηγόρου του, πως είναι αθώος. Πιο συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε τα εξής: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι, θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Δείτε επίσης: Χειροπέδες στον στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό 17χρονης στην Γλυφάδα!

Παράλληλα, ο συνήγορος του Σεμέδο επισήμανε ότι η κοπέλα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή ότι ήταν 19 ετών. «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Σεμέδο συνελήφθη την Κυριακή και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου. Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Υπενθυμίζουμε πως λίγες ώρες προτού ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης, η Αστυνομία προχώρησε σε ανακοίνωση για τη σύλληψή του, χωρίς, πάντως, να αναφέρει όνομα και ιδιότητα.

Δείτε την εν λόγω ανακοίνωση: «Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης. Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Γνωρίστηκαν σε γνωστό club του Ωρωπού

Σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης στο Τμήμα Ανηλίκων, η ίδια είχε πάει μαζί με μια συνομήλική της σε club του Ωρωπού, μετά από κάλεσμα του μάνατζερ γνωστού ράπερ και άλλων επωνύμων της show biz. Εκεί η 17χρονη συνάντησε τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο άρχισε να μιλά και να πίνει ποτά.

Στην συνέχεια, όπως ισχυρίζεται η ανήλικη, ο νεαρός Πορτογάλος, αφού τη μέθυσε την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε, παρά τις εκκλήσεις της να την αφήσει να φύγει. Σύμφωνα με την ίδια εκεί ήταν και ο μάνατζερ, ο οποίος και αναζητείται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This