Κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες υγειονομικών σε όλη την Ελλάδα – «Ο νόμος θα εφαρμοστεί», λέει ο Πλεύρης (video)

Όχι στην υποχρεωτικότητα και στις αναστολές εργασίας, ναι στον εμβολιασμό, λένε οι διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι

Συντάκτης: Newsroom

Ξεκίνησαν επίσημα από σήμερα οι αναστολές εργασίας άνευ αποδοχών για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά και αυτούς που ως συμπαράσταση στους συναδέλφους τους και ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην επιβολή της υποχρεωτικότητας, δεν κατέθεσαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Την ίδια στιγμή, ο νέος Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, προσερχόμενο στο Υπουργείο τόνισε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί και δεν θέλησε να πει περισσότερα επειδή ακόμα… ενημερώνεται: «Παρακολουθούμε όλη την κατάσταση και τη διαχειριζόμαστε. Καταλαβαίνετε ότι κατά βάση και εμείς αυτή τη στιγμή ενημερωνόμαστε. Θα διαχειριστούμε όλα τα θέματα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα λειτουργίας. Ο Νόμος εφαρμόζεται και θα εφαρμοστεί. Όταν ενημερωθούμε θα είμαστε έτοιμοι να πούμε παραπάνω πράγματα».

Οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας που τέθηκαν σε αναστολή από σήμερα ξεκίνησαν κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, έχοντας σε αρκετές περιπτώσεις στο πλευρό τους και συναδέλφους τους που έχουν εμβολιαστεί, αλλά αντιδρούν στον εξαναγκασμό και στη στέρηση της εργασίας που επιβάλλει η Κυβέρνηση.

Συγκέντρωση εργαζομένων στο «Λαϊκό»

Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, δόθηκε παράταση 15 ημερών στους υγειονομικούς που εργάζονται στα ψυχιατρικά νοσοκομεία και ως εκ τούτου οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε αυτά δεν βγαίνουν από σήμερα σε αναστολή, όπως οι συνάδελφοί τους.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός
Κινητοποιήσεις εργαζομένων στον Ευαγγελισμό

Στη Θεσσαλονίκη

Μύλος στο ΑΧΕΠΑ και στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τις αναστολές εργασίας, καθώς σύμφωνα με τον Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Πέτρο Κετικίδη, συνάδελφοί του που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο εργάζονται κανονικά, καθώς, «υπήρχε πρόβλημα με το πρόγραμμα. Ο διοικητής μάς είπε ότι ακόμη και σήμερα μπορούν να πάνε να εμβολιαστούν. Άρα η κυβέρνηση έχει αναστείλει αυτό που μόνη της ψήφισε».

Ο διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς», Γεώργιος Κούτρας, διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν τονίζοντας στο thestival: «Το μέτρο έχει κανονικά ισχύ, δεν εργάστηκε κανένας ανεμβολίαστος όπως προβλέπεται. Δεν γνωρίζω αν μπήκαν στο νοσοκομείο, πάντως δεν εργάστηκαν σε βάρδια. Θα λάβουν σύντομα το σχετικό έγγραφο πράξης αναστολής όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί».

Σύμφωνα με το thes.gr η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ αρχικά μοίρασε… καρτελάκια εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, ωστόσο μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, πήρε πίσω το μέτρο.

Στη Λέσβο

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν εργαζόμενοι το πρωί έξω από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο αναστολής εργασίας για όσους υγειονομικούς δεν έχουν εμβολιαστεί. Άλλη ομάδα εργαζομένων προχώρησε σε κατάληψη των γραφείων του διοικητή και της διεύθυνσης προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης υπολογίζεται ότι 33 εργαζόμενοι, από τους οποίους 7 είναι γιατροί, δεν έχουν εμβολιαστεί.

Στα Χανιά

Στους 109 ανέρχεται ο αριθμός των εργαζομένων στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του covid-19 και από σήμερα τίθενται σε αναστολή εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι συνολικά 1341, ενώ, σύμφωνα με στοιχεία της διοίκησης, το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων στο νοσοκομείο είναι αυτό των γιατρών 97%, δηλαδή 255 από 263 και ακολουθεί το διοικητικό προσωπικό με ποσοστό 94%, δηλαδή 111 από 118 εργαζόμενους.

Σε επίπεδο νοσηλευτικού προσωπικού εμβολιάστηκε το 91% δηλαδή 551 από 598, ενώ στο λοιπό προσωπικό έχει εμβολιαστεί το 89% δηλαδή, 424 από 471.

Το πρωί, εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική πύλη του νοσηλευτικού ιδρύματος. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση εξέφρασαν την άποψη ότι η αναστολές εργασίες θα δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα ζήτησαν την ενίσχυση του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, ο Ευτύχης Κοντορινάκης, αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων: «Είναι μια μαύρη μέρα για τη δημοκρατία στην Ελλάδα. Χιλιάδες συνάδελφοί μας βγαίνουν σε αναστολή εργασίας. Αύριο δε θα έχουν χρήματα για τα απαραίτητα. Το νοσοκομείο Χανίων χάνει 109 άτομα που μέχρι στιγμής είναι ανεμβολίαστοι. Για την αντικατάστασή τους περιμένουν πότε, ίσως και αν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στελέχωσης κυρίως στο νοσηλευτικό προσωπικό. Θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα ως προς την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου, καθώς περίπου 40 – 50 νοσηλευτές είναι αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί. Είμαστε εδώ για να πούμε για άλλη μια φορά ότι ως σωματείο κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι συνάδελφοι μπορούσαν, είμαστε υπέρ του εμβολιασμού αλλά είμαστε και κατά της υποχρεωτικότητας».

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο ΕΚΑΒ Χανίων, σε σύνολο 38 εργαζομένων οι 12 είναι ανεμβολίαστοι, ενώ στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, οι υγειονομικοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο είναι 40 σε σύνολο 450 εργαζομένων.

Στην Καβάλα

Ένταση είχαμε το πρωί στο Νοσοκομείο Καβάλας, με τους εργαζόμενους να διαμηνύουν ότι θα κινηθούν νομικά κατά των αποφάσεων της Κυβέρνησης για υποχρεωτικότητα και αναστολές.

Στη Λαμία

Στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας συγκεντρώθηκαν οι υγειονομικοί για να διαμαρτυρηθούν για το «παράλογο μέτρο» των αναστολών εργασίας και διαμηνύουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

«Φτάσαμε στο σημείο να βγάζουμε σε αναστολή εργασίας ανθρώπους που επί ενάμιση χρόνο έδωσαν μεγάλη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό», επισημαίνει ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Βαγγέλης Οικονόμου.

«Στο πρώτο και το δεύτερο κύμα της πανδημίας μας χειροκροτούσαν, τώρα είμαστε επικίνδυνοι και μας στέλνουν στα σπίτια μας … Σήμερα είναι η κηδεία της δημοκρατίας», έλεγαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι και ζήτησαν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το μέτρο.

Στη Λάρισα

Έξω από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, οι εργαζόμενοι που μπαίνουν σε αναστολή ήταν έξαλλοι.

Σύμφωνα με τον Κώστας Λαρίση από το Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝΛ «πρόκειται για μπάχαλο» και προσθέτει: «Δεν επιτρέπεται σε εργαζόμενους να προσφέρουν την εργασία τους, ενώ από την Διοίκηση του νοσοκομείου δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο σε υπάλληλο που να τίθεται σε αναστολή. Λίγοι εργαζόμενοι ήδη τους έχουν δεχθεί στα τμήματα, ενώ στα υπόλοιπα δεν τους επιτρέπεται να εργαστούν».

Η Αγγελική Τσαντσαρίδου, Διευθύντρια ΕΣΥ Χειρουργικής Θώρακος αφού υποστήριξε ότι είναι υπό έρευνα τα εμβόλια και δεν καταγράφονται οι παρενέργειες, είπε ακόμα: «Έχουμε δυο ανεμβολίαστους και 2 εμβολιασμένους στις ΜΕΘ».

Στην Πάτρα

Σύμφωνα με το tempo24.news περίπου 550 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας βγαίνουν από σήμερα σε αναστολή εργασίας.

Στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης («Άγιος Ανδρέας» και Πανεπιστημιακό του Ρίο) σταμάτησαν οι καταλήψεις διαμαρτυρίας στα νοσηλευτήρια, αλλά οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται.

Στην Αμαλιάδα

Από τις 06:00 είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας Σωκράτη Σωτηρόπουλο, να λέει στο ilialive.gr: «… Είμαστε εδώ ως ένδειξη κινητοποίησης, σήμερα έχουμε κάνει αποκλεισμό και κατάληψη στο γραφείο της διοίκησης, το γραφείο προσωπικού, το γραφείο του πρωτοκόλλου και το γραφείο της διοικήτριας για να μην κατατεθούν και να μην περάσουν οι διαπιστωτικές πράξεις που βγάζει σε αναστολή εργασίας και αναστολή μισθού, συναδέλφους που δεν εμβολιάστηκαν.

Επίσης, σήμερα περιμένουμε να έχουμε μετακινήσεις υγειονομικού προσωπικού και διοικητικού προσωπικού, οι οποίοι ας πούμε θα καλύψουν τυχόν εφεδρείες από ανεμβολίαστους του Πύργο. Όπως είχαμε πει και τις προηγούμενες φορές η Αμαλιάδα για άλλη μία φορά θα λειτουργήσει ως εφεδρεία να καλύψει τα κενά του Πύργου. Αυτό είναι αδιανόητο, γιατί πλήττεται η λειτουργία της Αμαλιάδας, πλήττεται η πόλη της Αμαλιάδας και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Εμείς είμαστε εδώ, να εμποδίσουμε αυτές τις πράξεις, θα παραμείνουμε για όσο χρειαστεί, ενδέχεται να κάτσουμε και τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Είμαστε εδώ σε διαρκή γενική συνέλευση για να αποφασίσουμε για το μέλλον του νοσοκομείου. Καλούμε κάθε φορέα της πόλης να έρθει εδώ και να δούμε τι θα κάνουμε. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, είναι πολύ δύσκολα και δεν μπορούμε να παίζουμε με τα θέματα της υγείας. Το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά, εμείς είμαστε εδώ μόνο στην διοίκηση, μόνο σε ό,τι έχει να κάνει στην επίδοση των διαπιστωτικών πράξεων στους ανεμβολίαστους συναδέλφους και στις μετακινήσεις του υγειονομικού. Αυτό μόνο κάνουμε. Οι λειτουργίες του νοσοκομείου ως εμβολιαστικό κέντρο, ως τεστ covid και ως επείγοντα συνεχίζονται κανονικά και τις στηρίζουμε».

Στην Κομοτηνή

Κινητοποίηση είχαμε και έξω από το Νοσοκομείο Κομοτηνής κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και της αναστολής εργασίας των μη εμβολιασμένων.

Στη ΡΟΗ news μίλησε η Προϊσταμένη της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κομοτηνής Μαρία Κουρτούμα για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κομοτηνής, λέγοντας ότι είναι η μόνη στην Περιφέρεια non covid ΜΕΘ και η λειτουργία της οποίας κινδυνεύει από τις αναστολές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό ξεσπά: «Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο δεν υπάρχει σε...

Πέντε εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, η μητέρα του ξεσπά για...

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση του ΟΠΑΠ Τζόκερ είναι οι εξής: 30, 35, 39, 40, 42 με Τζόκερ το 18.Καλό μήνα με... διπλό τζακ ποτ,...

«Χειρόφρενο» τραβούν οι ταξιτζήδες σε ολόκληρη τη χώρα

Την αντίδρασή τους στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα (και) οι οδηγοί ταξί σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς, όπως ανακοίνωσαν, αποφάσισαν να...

Νέος Κόσμος: Όσα φρικιαστικά εξώθησαν την 36χρονη Κινέζα να πηδήξει στο κενό από τον...

Θύμα βιασμού, σωματικής, καθώς και ψυχολογικής βίας έπεσε η 36χρονη Κινέζα, η οποία χθες αργά το απόγευμα αναγκάστηκε να πηδήξει στο κενό από το...

Παρέμβαση του δημάρχου μετά την αποκάλυψη για το Δημοτικό σχολείο στην Αργυρούπολη

Άμεση ήταν η παρέμβαση του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, έπειτα από την αποκάλυψη του newsbreak.gr για την υγειονομική «βόμβα» στο 4ο δημοτικό...

Αστυνομικοί στην… αντίσταση!

Τεράστιες αντιστάσεις πληροφορούμαστε ότι συναντά το μεγαλεπήβολο σχέδιο του κ. πρωθυπουργού για επιστροφή των αστυνομικών στις υπηρεσίες τους. Οι σχετικές ανακοινώσεις είχαν γίνει από...

Συνεχίζεται η ρωσική προέλαση στην Ουκρανία

Μετά από πολιορκία σχεδόν δύο ετών, οι πόλεις Αβντίιβκα και Μαρίινκα έπεσαν  εξολοκλήρου σε Ρώσικα χέρια. Οι πόλεις αυτές αποτελούσαν το βορειότερο και το...

Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη: Για την Ελλάδα που ματώνει

Ιδρυμα Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη, Εκδόσεις Μπαρμπουνάκης, Θεσσαλονίκη, 2023, 640 σελίδες. Μία σειρά άρθρων που δημοσιεύθηκαν στην περίοδο 2017-2023, αναλύει το δράμα του νεοελληνικού κράτους,...

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς που είχαν τραυματιστεί σε άγρια συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία

Μια ακόμη άγρια συμπλοκή μεταξύ ατόμων νεαρής ηλικίας σημειώθηκε στη Αθήνα, αυτή τη φορά στη Νέα Ερυθραία, με δύο αντιμαχόμενες ομάδες να «στήνουν καβγά»...

Ακρόπολη: Στο μπαλκόνι 17χρονης έπεσε η Κινέζα – «Άκουσα ένα “μπαμ” και την είδα...

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπη μια 17χρονη κοπέλα αργά χθες το απόγευμα στην περιοχή της Ακρόπολης, καθώς στο μπαλκόνι της «προσγειώθηκε» η 36χονη...

Νέα τροπή στην υπόθεση του απανθρακωμένου άνδρα στο Μενίδι – Η σύζυγός του τον...

Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. - Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Της απέσπασαν 130.000 ευρώ!

Πληθαίνουν τα περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων με το πρόσχημα τροχαίου συγγενικού τους προσώπου. Αυτή τη φορά θύμα των επιτήδειων έπεσε μια ηλικιωμένη στη Βούλα από...

Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου από την ΕΜΥ – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία από...

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού καθώς από σήμερα το απόγευμα αναμένεται ραγδαία επιδείνωση με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα...

Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 61χρονο – Τραυματίστηκε 33χρονος

Με αίμα «βάφτηκε» για ακόμα μια φορά χθες το βράδυ η άσφαλτος, αυτή τη φορά έξω από την Καβάλα, με θύμα έναν 61χρονο.Το τροχαίο...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νέο κατακίτρινο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε το Δεκέμβριο, τον καλύτερο μήνα του χρόνου όπως έγραψε στο καινούργιο της σπίτι, στο οποίο μετακόμισε μόλις, μαζί με το...

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών για την περιουσία έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού επιχειρηματιών που, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση παιδιών, βρίσκεται στα «μαχαίρια»...

Ζαχάροβα: Αυτός είναι ο διοικητής του τάγματος Αζόφ που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό ελληνικού χωριού

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του διοικητή του Τάγματος Αζόφ ο οποίος σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ήταν το πρόσωπο που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό...

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στην κηδεία της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη απ' όλους σ' ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ερυθραία, συντροφιά με τις φωτογραφίες...

Έξαλλη με ταμία καταστήματος η Φαίη Σκορδά: «Μου γύρισε το μάτι, δεν καταλαβαίνετε τι της έκανα»

Η ερώτηση μιας εργαζόμενης σε κοσμηματοπωλείο στην Φαίη Σκορδά, στάθηκε αρκετά για να βγάλει έξω από τα ρούχα της την γνωστή παρουσιάστρια, όπως η...

Το άγνωστο ξέσπασμα του Κυριάκου στο Λονδίνο

Ολόκληρο το παρασκήνιο με ονόματα στην Εστία της Κυριακής

Οργή των φωτορεπόρτερ για τον Γεραπετρίτη: «Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Την οργή και την έντονη αντίδρασή τους εκφράζουν οι φωτορεπόρτερ μέσω επιστολής διαμαρτυρίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλοντας απαξιωτική συμπεριφορά από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.Όπως τονίζουν...

Κλείνει το παράνομο τζαμί στα Μέγαρα!

Έπιασε τόπο η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας μετά αυτό του Βοτανικού, το οποίο χωρίς καμία άδεια λατρευτικού χώρου άνοιξε...

Βουλγαρία: Xρυσωρυχείο απειλεί τον Έβρο

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει η πρωτοβουλία «Rodopi Guardians» από τη Βουλγαρία, με επιστολή της στην οποία αναφέρει τη δημιουργία μεγάλου χρυσωρυχείου στα...

Mας… την έσκασαν η Δήμητρα Ματσούκα και o Πέτρος Κόκκαλης!

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να τελείται στις 7 Δεκεμβρίου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν την ημερομηνία και...

Μια κούκλα με απλό και σικ νυφικό η Δήμητρα Ματσούκα – Φωτογραφίες από τον γάμο με τον Κόκκαλη

Με μόλις 60 καλεσμένους, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου...

Τραγωδία στην Κυψέλη: Πήγαινε να πάρει τη γυναίκα του ο 45χρονος που σκοτώθηκε με τη μηχανή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 45χρονου οδηγού μοτοσικλέτας που τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλύση εγκεφάλου σε μικρούς μαθητές για τεκνοθεσία-γάμο ομοφύλων!

Διαβάστε στην «Εστία»: Η «Εστία της Κυριακής» αποκαλύπτει έγγραφα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το «Εργαστήριο Δεξιοτήτων» δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων από τα οποία προκύπτει ότι η κυβέρνηση θεωρεί......

Ο Στόλτενμπεργκ αρχίζει το «μασάζ» για ενδεχόμενη ήττα της Ουκρανίας

Ο Στόλτενμπεργκ προειδοποιεί ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για «άσχημα νέα από την Ουκρανία». Την άποψη αυτή εξέφρασε το Σάββατο σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.«Πρέπει επίσης να είμαστε...

Η Έφη ή ο Πέτρος στην Ευρωβουλή;

Παρ’ όλα αυτά η κατάσταση δεν εμφανίζεται ρόδινη ούτε στο στρατόπεδο των αχτσιογλοτσακαλώτηδων με σήμα τον Χαρίτση, καθώς ακόμη δεν έχουν αποφασίσει εάν θα κατεβάσουν συνδυασμό στις ευρωεκλογές. Οι...

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για τον απανθρακωμένο άνδρα στο Μενίδι – Αναγνωρίστηκε το όχημα

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα στο Μενίδι, ο οποίος απανθρακώθηκε μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα επί της λεωφόρου Ιωνίας αργά το βράδυ του Σαββάτου.Το τραγικό...

Η απροσδιόριστη σχέση των «11» ανταρτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Κόκκαλη και το Μαξίμου

Ένας από τους παράγοντες που απασχολούν τον Κυριάκο είναι το τι θα γίνει με τη φημολογούμενη συνεργασία στις ευρωεκλογές του Πράσινου Κόμματος -που βρίσκεται στα σκαριά- του κ. Πέτρου...