Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την πολύχρονη κόλαση που έζησε ο 19χρονος με αναπηρία από τα Χανιά

Εκτός από τον πατέρα του και έναν 66χρονο, τον κακοποιούσαν σεξουαλικά δεκάδες συγχωριανοί του

Must Read

Αναγούλα προκαλούν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 19χρονου με αναπηρία από τα Χανιά, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες, εκτός από τον ίδιο του τον πατέρα και έναν 66χρονο συγχωριανό του, που τον βίαζαν συστηματικά, ο ανυπεράσπιστος Γιάννης έπεφτε κατ’ εξακολούθηση θύμα βιασμού και από δεκάδες συγχωριανούς του! Μάλιστα, στην υπόθεση φέρεται ότι εμπλέκονται και δύο ιερωμένοι!

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού και ο 66χρονος κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την άσκηση διώξεων σε βάρος τους για κακοποίηση, συνέργεια σε βιασμό και βιασμό. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε άνθρωπος που ζει στο χωριό και στηρίζει το παιδί, ο Γιάννης φώναζε επί χρόνια ότι τον κακοποιούσαν, αλλά κανείς δεν τον πίστευε ή δεν έδινε σημασία στα λόγια απόγνωσής του! Τελικά, ο «Γολγοθάς» που ανέβαινε αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο, όταν υποβλήθηκε καταγγελία για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από κοινωνικούς λειτουργούς, αλλά και με όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο 19χρονος, ο πατέρας του τον ξυλοκοπούσε συχνά και τον κλείδωνε έξω από το σπίτι, με συνέπεια να κοιμάται σε εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και χωράφια! Ο συγχωριανός του, που μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι, είπε πως ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε διαπίστωσε τον βιασμό του και από εκεί και πέρα το κουβάρι ξετυλίχτηκε.

«Το είχαν βιάσει πολλοί άνθρωποι. Τους έχει καταδώσει το παιδί» είπε ο κάτοικος του χωριού, το οποίο είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για τον άτυχο νεαρό.

Αυτή τη στιγμή, ο Γιάννης μένει σε σπίτια συγχωριανών του, που τον φροντίζουν έως ότου οι αρμόδιοι διευθετήσουν το θέμα και του βρουν ένα μόνιμο και ασφαλές μέρος για να ζήσει. Η ψυχολογία του έχει βελτιωθεί, καθώς νιώθει ασφαλής, αλλά, όταν τον ρωτούν, δεν αποφεύγει να πει τη σκληρή αλήθεια: ότι έπεφτε θύμα βιασμού επί πολλά χρόνια όχι από ένα, αλλά από πολλά άτομα!

Το πιο εξωφρενικό της απίστευτης υπόθεσης είναι ότι στους βιασμούς εμπλέκονται και δύο ιερωμένοι της περιοχής, για τους οποίους έχει ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα για να διαπιστωθεί το αληθές των καταγγελιών του 19χρονου γι’ αυτούς και το μέγεθος των πράξεών τους.

Hδη ένας ιερέας βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για το αδίκημα της παράνομης παρακράτησης του 19χρονου. Υπενθυμίζεται ότι, την ημέρα που εκδικαζόταν στο δικαστήριο η ανάθεση της κηδεμονίας σε συγγενή του, το παιδί δεν έδωσε το «παρών» ως όφειλε.

Η Αστυνομία έσπευσε να διερευνήσει το περιστατικό και το βρήκε κλειδωμένο σε αποθήκη του χωριού από τον θείο του και παπά της περιοχής! Σε βάρος του ιερέα θείου, της πρεσβυτέρας και του παππού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη παρακράτηση και σήμερα αναμένεται να προσαχθούν στον ανακριτή για να δώσουν εξηγήσεις.

Ο συγχωριανός που έκανε τις φοβερές αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική υπόθεση σοκάρει για ακόμα μία φορά, τονίζοντας με έμφαση ότι κάποιοι αλλοδαποί πηγαινόφερναν το παιδί σε σπίτια – και όχι μόνο σε ένα!

Εκεί, ο ανυπεράσπιστος 19χρονος μετατρεπόταν σε σκεύος ηδονής από άτομα τα οποία ικανοποιούσαν τις νοσηρές ορέξεις τους πάνω του, καθώς δεν είχε τη νοητική και σωματική δύναμη να αντισταθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Γιάννης φέρεται ότι έχει οδηγήσει τις Αρχές σε ένα από τα σπίτια όπου βίωνε μαρτυρικές στιγμές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This