Μέχρι τώρα έχουν βγει 5.895 πράξεις αναστολής εργασίας για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

«Τηρείται ακριβώς ο νόμος», ανέφεραν πηγές του Υπουργείου Υγείας

Must Read

Από το Υπουργείο Υγείας έγινε γνωστό ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί και επιδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επίδοσης, 5.895 πράξεις αναστολής εργασίας για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία που δεν έχουν εμβολιαστεί, ή καταθέσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Αντίστοιχες πράξεις εκδίδονται τόσο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) όσο και για άλλους φορείς του υπουργείου Υγείας.

«Τηρείται ακριβώς ο νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των επαγγελματιών υγείας και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επιβολής του ειδικού διοικητικού μέτρου της αναστολής καθηκόντων για τους ανεμβολίαστους», ανέφεραν πηγές του Υπουργείου Υγείας.

Ενεργοποιήθηκε εν τω μεταξύ, η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην γιατρών, επικουρικού προσωπικού και η διαδικασία υποβολής θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, σε μια προσπάθεια της Κυβέρνησης να καλύψει κάποια από τα κενά που θα δημιουργηθούν από την αναστολή εργασίας των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This