Εκδικητική αναστολή σε εμβολιασμένο γιατρό, λόγω της συνδικαλιστικής δράσης του!

Αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν επειδή συμμετέχει στην απεργία και την αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων των γιατρών και λίγο αργότερα «τα μάζεψαν» λόγω της κατακραυγής.

Must Read

Οι αναστολές συμβάσεων εργασίας για τους υγειονομικούς που ξεκίνησαν από χθες το πρωί δεν αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αλλά και τους… ήδη εμβολιασμένους, που συμπράττουν μαζί τους, όπως τον γνωστό για τη συνδικαλιστική του δράση γιατρό Κώστα Καταραχιά!

Ο γιατρός, ο οποίος είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας μετά την εκδικητική απόλυσή του από το Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ύστερα από σύγκρουση που είχε με τη διοικήτρια, παρέλαβε χθες την πράξη αναστολής εργασίας από τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Έλενα», στο οποίο εργάζεται.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει εμβολιαστεί πλήρως από τον περασμένο Ιανουάριο, όμως η διοίκηση του νοσοκομείου και το υπουργείο Υγείας αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν, επειδή συμμετέχει στην απεργία και την αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων των γιατρών. «Η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι ένα θέατρο του παραλόγου. Δεν τη σώζει τίποτα πλέον…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Κώστα Καταραχιά δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα γύρω από τις στοχεύσεις και τις προθέσεις της κυβέρνησης. Συνηγορεί ο νέος υπουργός Υγείας στο να μετατραπούν οι αναστολές συμβάσεων σε «μπαμπούλα» για τους συνδικαλιστές γιατρούς; Θα πάρει θέση η Μίνα Γκάγκα, η οποία μέχρι προχθές ήταν γιατρός στο «Σωτηρία»; Δυστυχώς, όλα δείχνουν πως το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά, που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε ούτε καν να φανταστούμε…

Τα μάζεψε το Υπουργείο

Το Υπουργείο Υγείας μετά την κατακραυγή, προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την αναστολή εργασίας που επιδόθηκε στον γιατρό, αναφέροντας ότι η πράξη αναστολής εργασίας «εκδόθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου και θα του επιδοθεί πράξη ανάκλησης» και πως «έχει ήδη διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για το συγκεκριμένο περιστατικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This