H συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη – Πλήθος κόσμου στο σπίτι του

H ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Must Read

Πένθιμη είναι η σημερινή ημέρα, αφού έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 96 ετών, ο διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, αφήνοντας στην χώρα μας μία σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά.

Η κόρη του αξιότιμου καλλιτέχνη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη, λίγο πριν αφήσει ο πατέρας της την τελευταία του πνοή, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα ανάρτησε το έργο «Ο χρόνος παραμορφώθηκε» σε μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη γράφοντας, «για τον μπαμπά μας».

Η ίδια κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως «είχε επιδεινωθεί πολύ η κατάσταση της υγείας του τις τελευταίες μέρες, ξεκουράζεται τώρα»

«Να αγαπάτε πάντα τον μπαμπά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, σπουδαίος άνθρωπος» κατέληξε, με ένα πονεμένο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της.

Δείτε επίσης: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη

Συντετριμμένοι με τον θάνατο του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη φαίνεται πως είναι οι συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος. Σύσσωμος ο κόσμος βρέθηκε έξω από το σπίτι του που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, για να τον αποχαιρετήσει αλλά και για να συμπαρασταθεί στους οικείους του.

h

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This