Mad Clip: Δεξιοτίμονο Audi που φέρεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. (video)

Κάμερες το «έπιασαν» να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τη μοιραία Porsche

Must Read

Στο «στόχαστρο» της Αστυνομίας έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ένα σπορ αυτοκίνητο μάρκας Audi, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο τραγικό δυστυχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής του Mad Clip.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή, το εν λόγω όχημα φαίνεται να ακολουθούσε την Porsche, την οποία οδηγούσε ο 34χρονος τράπερ, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα η ΓΑΔΑ, αναφέρονται τα εξής: «Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για ΙΧΕ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω ΙΧΕ αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Είδαν τα δύο αυτοκίνητα μαζί στο φανάρι

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο τραγικό τροχαίο, ο DJ και παρουσιαστής Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος βρισκόταν με το αυτοκίνητό του κάποια λεπτά πίσω από την Porsche του Mad Clip, καθώς ήταν μαζί στο γαμήλιο πάρτι των φίλων τους, δήλωσε πως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τού είπαν ότι είδαν τα δύο αυτοκίνητα μαζί στο φανάρι, λίγη ώρα πριν συμβεί το τροχαίο. «Οι αστυνομικοί που μιλούσαμε μαζί τους λίγο πριν στο φανάρι, είδαν τα δύο αυτοκίνητα μαζί, δεν είδαν κάποια παράβαση ή κάτι, επομένως έφυγαν. Τούς είδαν πριν από τη στροφή προς τη λίμνη Βουλιαγμένης, αυτά μας είπαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν. Συνέχισαν την πορεία τους, πήγαιναν προς τον “Αστέρα” και μετά από δύο λεπτά ακούν από τον ασύρματο “Επείγον, επείγον” και έκαναν αναστροφή και ήρθαν στο συμβάν», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 2.15 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο δημοφιλής τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche του, πιθανότατα από υπερβολική ταχύτητα και προσέκρουσε με φόρα σε κολόνα φωτισμού.

Ως αποτέλεσμα το πολυτελές supercar μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες, παγιδεύοντας τον άτυχο καλλιτέχνη, ο οποίος και ανασύρθηκε νεκρός από πυροσβέστες, μετά από προσπάθειες τουλάχιστον δύο ωρών.

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:

https://youtu.be/nWf0jJfZWAc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This