Εξαφανίστηκε 60χρονος στο Γαλάτσι – Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Για την εξαφάνισή του ενημερώθηκε σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού

Must Read

Από τις 30 Αυγούστου είναι εξαφανισμένος ο 60χρονος Γιώργος Μπουγιούρης από το Γαλάτσι. Για την εξαφάνισή του ενημερώθηκε σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού και άμεσα εξέδωσε ανακοίνωση, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του. Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Γεώργιος Μπουγιούρης έχει ύψος 1,80 μ., έχει 110 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι πουκάμισο, μπλε παντελόνι, αθλητικά μπλε παπούτσια και κρατούσε πορτοκαλί φάκελο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This