Αδιανόητο! Οι αστυνομικοί την έσωσαν από την φωτιά στην Κερατέα και ο γιος της την έσφαξε

Must Read

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην ηλικιωμένη που διασώθηκε στις 16 Αυγούστου από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, στη φωτιά που είχε ξεσπάσει στην Κερατέα. Τότε ο γιος της είχε ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι η μητέρα του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι της, το οποίο πλησίαζαν απειλητικά οι φλόγες. Αμέσως άνδρες της ΟΠΚΕ πήγαν στο σπίτι και έσωσαν την 86χρονη στο παρά πέντε.

Όμως, χθες, ο ίδιος της ο γιος ήταν αυτός που της αφαίρεσε την ζωή. Ο 48χρονος άνδρας σκότωσε με μαχαίρι την μητέρα του και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία. «Σκότωσα την μητέρα μου» φέρεται να είπε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι, στην περιοχή Μαρκάτι, βρήκαν την 86χρονη αιμόφυρτη και τον γιο της να στέκεται δίπλα της κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν, ο 48χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This