Διαμαρτυρία υγειονομικών έξω από το ΑΧΕΠΑ – «Όχι στην υποχρεωτικότητα και στις αναστολές» (video)

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με το βλέμμα στη ΔΕΘ

Must Read

Στο προαύλιο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί και τέθηκαν σε αναστολή εργασίας, διαμαρτυρόμενοι κατά της υποχρεωτικότητας και της απόφασης της Κυβέρνησης να προχωρήσει με τις αναστολές.

Αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, αλλά και να πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Υγειονομική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Πλατεία Αριστοτέλους, κάθε Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.

Μάλιστα, ενόψει και της ΔΕΘ και της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, η κινητοποίηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

φωτό από: makthes.gr

«Δεν υπάρχει οργάνωση. Η ασθένεια μου δεν είναι στο έγγραφο του Υπουργείου για τις εξαιρέσεις του εμβολιασμού, θα πρέπει να αποφύγω τα εμβόλια των AstraZeneca και Johnson & Johnson», είπε στο thestival.gr η Κατερίνα Μπουρτζή, φυσικοθεραπεύτρια στο ΑΧΕΠΑ που έχει τεθεί σε αναστολή ως ανεμβολίαστη και υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει το εμβόλιο.

Την ίδια στιγμή, η ΠΟΕΔΗΝ απευθύνει κάλεσμα στους υγειονομικούς που τέθηκαν σε αναστολή, να καταθέσουν τα φύλλα αναστολής ώστε να στηριχθεί η αίτηση ακύρωσης του σχετικού νόμου στο ΣτΕ: «Για να στηρίξουμε την αίτηση Ακύρωσης του νόμου της υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι Νομικοί μας Σύμβουλοι θέλουν να καταθέσουν ως στοιχείο Φύλλα Αναστολής καθηκόντων συναδέλφων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This