«Εδώ δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές εμμονικοί, υπάρχουν λογικοί άνθρωποι», δήλωσε ο τέως Διοικητής ΑΧΕΠΑ από τα Γιαννιτσά (video)

«Η ψευδοεπιστήμη είναι αυτή την οποία βλέπετε στα παράθυρα τα τηλεοπτικά»

Must Read

Στα Γιαννιτσά, σε συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, βρέθηκε και μίλησε ο γιατρός και τέως Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Η ομιλία του πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, μετά το τέλος της πορείας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη, το απόγευμα της Πέμπτης. Ο κ. Γάκης είναι αντίθετος στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ενώ εστίασε στην αποφυγή εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού των παιδιών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ δεν υπάρχουν ψεκασμένοι, εδώ δεν υπάρχουν αρνητές των εμβολίων, εδώ δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές εμμονικοί, αντιδραστικοί, εδώ υπάρχουν λογικοί άνθρωποι, σκεπτόμενοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μάθει να μελετούν και να ερευνούν… Η ψευδοεπιστήμη είναι αυτή την οποία βλέπετε στα παράθυρα τα τηλεοπτικά. Τι θέλει ο ηγεμόνας; Έχει 4-5 πληρωμένους οι οποίοι παίρνουν ένα κομματάκι από την μια επιστημονική δημοσίευση, ένα κομματάκι από την άλλη και εμφανίζουν το μέρος αντί του όλου, αλλάζοντας τελείως την έννοια. Και καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα το οποίο αρέσει και βολεύει τον ηγεμόνα. Αυτή την επιστήμη βλέπετε στα παράθυρα…».

Αποσπάσματα της ομιλίας του Δημήτρη Γάκη μπορείτε να δείτε στο βίντεο του pellain

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This