Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: «Υγειονομικοί παίρνουν δείγμα από ασθενείς με κορωνοϊό και το παρουσιάζουν σαν δικό τους»

Το μέλος της ΝΔ μιλά ακόμα και για «μαϊμού» αναρρωτικές άδειες

Must Read

Ο Ανδρέας Μαζαράκης, καρδιολόγος της Πάτρας και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, καταφέρεται εναντίον των υγεινομικών και προχωρά σε καταγγελίες για «απάτη» με δείγματα ασθενών και «μαϊμού» αναρρωτικές άδειες.

Είπε στο στο tempo24.news: «Υπάρχουν περιπτώσεις – ελάχιστες – που διερευνώνται. Για να αποφύγουν την αναστολή των καθηκόντων τους προσποιούνται ότι έχουν νοσήσει, παρουσιάζοντας ένα θετικό τεστ. Παίρνουν δείγμα από ασθενείς με κορωνοϊό και το παρουσιάζουν με τα δικά τους στοιχεία και έτσι για έξι μήνες δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Είναι δύσκολο να πέσει στην αντίληψη κάποιου κάτι τέτοιο, όμως εφόσον αυτό συμβεί πρέπει άμεσα να καταγγελθεί στους αρμόδιους και να ακολουθήσει επαλήθευση του δείγματος μέσω DNA».

Σε ότι αφορά τις αναρρωτικές άδειες, ο κ. Μαζαράκης λέει: «Υπάρχουν μαϊμού αναρρωτικές άδειες. Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα περιστατικά, αλλά αυτό δείχνουν τα στατιστικά. Δεν είναι δυνατόν πριν από λίγο καιρό οι αναρρωτικές άδειες να είναι συγκεκριμένος αριθμός και τώρα αυτός ο αριθμός να είναι υπερπολλαπλάσιος. Κάτι δείχνει, ότι κάποιοι προσπαθούν να “ξεγελάσουν” το σύστημα και να αποφύγουν τον εμβολιασμό χωρίς να περιέλθουν σε αναστολή εργασίας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας, χρειάζονται αυξημένα αντανακλαστικά από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τις αρμόδιες επιτροπές, οι οποίες πρέπει να συνεδριάζουν άμεσα και να ελέγχουν αν ο εργαζόμενος που ζήτησε αναρρωτική άδεια, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This