Φοβούνται το ξέσπασμα του κόσμου στη ΔΕΘ και στέλνουν «στρατό» αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη!

Λες και έχουν να αντιμετωπίσουν τίποτα τζιχαντιστές καμικάζι αυτοκτονίας και όχι απλούς ανθρώπους που θέλουν να διαμαρτυρηθούν...

Must Read

Η Αστυνομία καταστρώνει τα σχέδιά της ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στα εγκαίνια της οποίας θα παρευρεθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα μέτρα δεν θα είναι απλά αυξημένα, θα είναι… πολεμικά.

Στο Μαξίμου φοβούνται το ξέσπασμα της οργής του κόσμου (για την πανδημία, τα εργασιακά, την Παιδεία… τι να πρωτοπιάσει κανείς) και γι’ αυτό η συμπρωτεύουσα θα θυμίζει… φρούριο. ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική, Πυροτεχνουργοί και Κρατική Ασφάλεια είναι επί ποδός λες και έχουν να αντιμετωπίσουν τζιχαντιστές καμικάζι αυτοκτονίας και όχι απλούς ανθρώπους που θέλουν να διαμαρτυρηθούν.

Οι συσκέψεις διαδέχονται η μια την άλλη για τα μέτρα ασφαλείας του επόμενου Σαββατοκύριακου και σύμφωνα με το Open και τον ΣΚΑΙ, πάνω από 5.000 αστυνομικοί (επιπλέον αυτών που βρίσκονται ήδη στην πόλη), ελικόπτερα και drones θα βρίσκονται επί του εδάφους και επί του αέρος στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικές κλούβες και Αίαντες θα δημιουργούν φραγμούς αποκλεισμού, ενώ ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ θα κάνουν συνεχώς περιπολίες, με μυστικούς αστυνομικούς να… πιάνουν τις ταράτσες ως παρατηρητές!

Αυτό που διακινείται από την κυβέρνηση είναι ότι οι λεγόμενοι «αρνητές» και οι «αντιεμβολιαστές» έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκεντρώσεις και ετοιμάζονται.

Βέβαια αυτό το… τσουβάλιασμα των πάντων (των λίγων που αρνούνται τα πάντα και παντού και των πολλών που αντιδρούν στην κοροϊδία και τον παραλογισμό) γίνεται σκόπιμα από το Μαξίμου, για το οποίο, όποιος διαμαρτύρεται και διαφωνεί με τις τραγικές αποφάσεις του, είναι είτε αρνητής (του οτιδήποτε), είτε ψεκασμένος, είτε αντι… κάτι. Α, ή και ΣΥΡΙΖΑ.

Social media και σελίδες στο διαδίκτυο έχουν μπει στο «μικροσκόπιο», για να εντοπιστούν οι κινητοποιήσεις που πρόκειται να γίνουν και σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την αστυνομία, το νούμερο ένα θέμα είναι αυτές οι συγκεντρώσεις και όχι τόσο τα συνδικάτα!

Έχει αρχίσει ήδη να διακινείται από φιλοκυβερνητικούς κύκλους (και ΜΜΕ βεβαίως βεβαίως) ένα κλίμα περί πιθανών εκτρόπων, επεισοδίων και άλλα τέτοια, σε μια προσπάθεια να προετοιμαστεί το έδαφος για οτιδήποτε συμβεί…

Πως το είπε ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος κατά τη διάρκεια των πρώτων επισκέψεών του με τη νέα του ιδιότητα; «Θέλουμε μια αστυνομία που θα εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση. Μια αστυνομία φιλική στον πολίτη και σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα».

Κοντός ψαλμός…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This