Στα χέρια της αστυνομίας αλλοδαπός που «ξάφριζε» δωμάτια ξενοδοχείων στα Χανιά

Στην κατοχή του βρέθηκαν εκτός από χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 900 ευρώ

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται αλλοδαπός ο οποίος έκλεβε δωμάτια ξενοδοχείων στους δήμους Χανίων και Πλατανιά.

Ο άνδρας που συνελήφθη κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος, από τις 25 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου, αφαίρεσε από δωμάτια ξενοδοχειακών μονάδων, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 1.965 ευρώ. Επίσης, αφαίρεσε κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας 900 ευρώ.

Ο δράστης συνελήφθη τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 4ης Σεπτεμβρίου, ενώ έβγαινε από εξωτερικούς χώρους ξενοδοχειακής μονάδας. Ακολούθησαν έλεγχοι στον αλλοδαπό, στη δίκυκλη μοτοσυκλέτα με την οποία κινείτο και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, δύο ρολόγια χειρός, ηλεκτρονικές συσκευές (φορτιστές κινητών και ακουστικά) και δύο μαχαίρια.

Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσον τέλεσης των κλοπών. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This