Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρώην πρόεδρος Εφετών που ελέγχεται για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση δικαστικών

«Άγνωστα κέντρα που κινούνται εναντίον του, διασπείρουν ανυπόστατες καταγγελίες σε βάρος του», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Must Read

Η συσσώρευση των σε βάρος του καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αλλά και για τον βιασμό εν ενεργεία δικαστικής λειτουργού οδήγησε έναν πρώην πρόεδρο Εφετών των διοικητικών δικαστηρίων στην παραίτηση από τη θέση του προέδρου της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, την οποία κατείχε.

Με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, ο πρώην δικαστής βρίσκεται στο στόχαστρο δικαστικής έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μπει στην τελική ευθεία. Αντικείμενο της έρευνας είναι η σωρεία καταγγελιών σε βάρος του ελεγχόμενου δικαστικού για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο των δικαστηρίων.

Η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η δημόσια καταγγελία εν ενεργεία πρωτοδίκη ότι ο πρόεδρος της ΑΕΠΠ τη βίασε. Οι περιγραφές της δικαστίνας είναι συγκλονιστικές, καθώς αποκαλύπτει την επίθεση που δέχθηκε, λέγοντας ότι ο καταγγελλόμενος εκνευρίστηκε όταν του αντιστάθηκε, επειδή είχε πάρει… διεγερτικό χάπι και θα περνούσε η επίδρασή του! Η ίδια δικαστικός έχει καταγγείλει ότι ο πρώην συνάδελφός της τής ζητούσε να του στέλνει φωτογραφίες με εσώρουχα, κάτι που συνέβη πολύ πρόσφατα και την οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσει στην καταγγελία της.

Στην επιστολή παραίτησής του από τη θέση του προέδρου της ΑΕΠΠ προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα, ο πρώην πρόεδρος Εφετών αναφέρει ότι «προχωρά σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να υπερασπιστεί απερίσπαστος τον εαυτό του», ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει τις καταγγελίες αβάσιμες. Υποστηρίζει ότι όσα του καταλογίζονται από σωρεία γυναικών είναι κατασκευασμένα, με σκοπό να πλήξουν την προσωπικότητα και το κύρος του, και αναφέρεται σε άγνωστα κέντρα που κινούνται εναντίον του και διασπείρουν ανυπόστατες καταγγελίες σε βάρος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This