Τουρίστας με κορωνοϊό στην Κρήτη έσπασε την καραντίνα και το πλήρωσε ακριβά!

Την «κοπάνησε» από το ξενοδοχείο καραντίνας και πήγε στο αεροδρόμιο

Must Read

Πολύ ακριβά θα πληρώσει την απόφασή του να «σπάσει» την καραντίνα 30χρονος τουρίστας, θετικός στον κορωνοϊό, στην Κρήτη!

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 30χρονος και η 25χρονη φίλη του, βρίσκονταν για διακοπές στο Ηράκλειο. Εκεί ο τουρίστας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας, μαζί με την φίλη του καθώς ήταν στενή επαφή κρούσματος.

Όμως το ζευγάρι αποφάσισε να σπάσει την καραντίνα και να πάει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, για να πάρουν την πτήση επιστροφής για την χώρα τους. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Αστυνομικοί μετέβησαν στο αεροδρόμιο, όπου και τους συνέλαβαν.

Επέστρεψαν στο ξενοδοχείο καραντίνας, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να λήξει ο περιορισμό τους, ενώ θα πληρώσει ο καθένας τους και από 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This