Σάββατο 18/9/2021

Ιωάννα Παλιοσπύρου: To πρόσωπό της μετά το βιτριόλι – Oι συνομιλίες της κατηγορούμενης με τις χαρτορίχτρες (video)

Προσοχή σκληρές εικόνες - «Μετά την επίθεση με βιτριόλι η κατηγορούμενη έψαχνε τρόπους να την σκοτώσει», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του θύματος.

Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες που ανάρτησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Καρατζιούλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η κατηγορούμενη φαίνεται πως ήταν απελπισμένη, καθώς ο άντρας που ενδιαφερόταν την απέρριπτε. Γι’ αυτό το λόγο πήγε σε μία χαρτορίχτρα, προκειμένου να μάθει αν ο αγαπημένος της ενδιαφέρεται για άλλη γυναίκα ή εάν τελικά θα ξαναγυρνούσε πίσω σε εκείνη, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το live news.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Έφη Καρατζιούλα: Απλά ξέρεις γιατί νευριάζω; Γιατί ο καθένας κάθεται και παίζει με τα συναισθήματα του άλλου, αυτό…

Xαρτορίχτρα: Δεν θα ξαναπάρεις.

Έφη Καρατζιούλα: Όχι βέβαια, τρελή είσαι; Τι να πάρω να του πω; Εδώ πέρα του απάντησα να βρεθούμε σήμερα και δεν έχει απαντήσει καν, τι μου λες και εσύ τώρα; Αλλά κάποιες φορές κυρία Αργυρώ μπορεί να είναι το πιο βρώμικο να ταλαιπωρήσει τον άλλον.

Xαρτορίχτρα: Α ναι δεν υπάρχει χειρότερο.

Έφη Καρατζιούλα: Κατάλαβες τι εννοώ.

Xαρτορίχτρα: Δεν το κάνει επί τούτου. Δεν ξέρω τι μυαλό έχει στο κεφάλι του. Δηλαδή όσες φορές έχω ρίξει, τότε πρέπει τα χαρτιά να ‘ναι τρελά ή εγώ να ‘μαι τρελή, που να θέλει να σε βασανίσει.

Έφη Καρατζιούλα: Ε με τον τρόπο του αυτό κάνει όμως. Μπορεί να το κάνω… μπορεί κι αυτός να βλέπει το ίδιο από μένα που κατάλαβες, αλλά… τώρα να μη λέμε (…).

Xαρτορίχτρα: Ναι, αλλά όταν του λες πότε θα σε δω και πότε και πότε θα σε παίρνει και αυτός.

Έφη Καρατζιούλα: Και μου λέει και μόνος του πότε θα σε δω, δηλαδή δεν είναι ότι τον παρακαλάω κι εγώ πότε θα σε δω.

Xαρτορίχτρα: Δηλαδή με λίγα λόγια μένετε στα λόγια.

Έφη Καρατζιούλα: Ε, χαίρω πολύ.

Xαρτορίχτρα: Το Χ ποιο είναι ρε;

Έφη Καρατζιούλα: Τι είναι;

Xαρτορίχτρα: Το Χ; Χρήστος… Χαράλαμπος… Χάρης… που να μιλάει.

Έφη Καρατζιούλα: Α μπορεί να ’ναι ο ξάδελφός μου ο Χρήστος, ξέρω γω… Ε αυτό θα ‘ναι, με το βλάκα και αυτόν, είναι τραγικό ρε συ Αργυρώ.

Xαρτορίχτρα: Αν νομίζει ότι με αυτά που κάνει, θέλει να σε καψουρέψει είναι λάθος του. Τώρα για να σε πάρει, αν μιλήσει μόνο χωρίς να σου πει να συναντηθείτε, δεν υπάρχει περίπτωση. Πού δουλεύει η κόρη μου;

Έφη Καρατζιούλα: Εδώ; Σε ένα τεχνικό γραφείο.

Xαρτορίχτρα: Εκείνος!

Έφη Καρατζιούλα: Αυτό σου λέω! Σε ένα τεχνικό γραφείο.

Xαρτορίχτρα: Πού, λογιστικό;

Έφη Καρατζιούλα: Τεχνικό τεχνικό.

Xαρτορίχτρα: Εξήγησέ μου.

Έφη Καρατζιούλα: Τεχνικό είναι Πολιτικών Μηχανικών.

Xαρτορίχτρα: Αα, πνίγονται στη δουλειά και οι Πολιτικοί Μηχανικοί τώρα που δε μπορεί. Ποτέ να μην πάρεις αμέσως τον άλλον. Κατάλαβες; Δε θα πάρεις.

Έφη Καρατζιούλα: Όχι, αφού του ‘πα ξενέρωσα.

Xαρτορίχτρα: Α, σε πήρε μετά.

Έφη Καρατζιούλα: Ναι, με πήρε μετά, μου έστειλε το βράδυ, το βράδυ που σου ‘πα πήρε τελικά, το «ξενέρωσα» και μου λέει «έχεις δίκιο φταίω εγώ, δεν ήθελα να το προκαλέσω, αύριο μπορείς να ‘σαι εδώ;», για χθες όμως, να με δει χθες. Εγώ δούλευα όλη τη μέρα κιόλας, σχόλασα… τι ώρα σχόλασα, αυτός μου το ‘στειλε το βράδυ, προχθές και εγώ του απάντησα χθες το μεσημέρι, του λέω «καλή σου μέρα, δε μπορώ σήμερα σχολάω αργά», ε μη φανώ κι εγώ… ναι αύριο αύριο…

Xαρτορίχτρα: Α ναι.

Έφη Καρατζιούλα: Και του λέω θες να βγούμε αύριο για μια μπυρίτσα του λέω να τα πούμε κιόλας; Για σήμερα δηλαδή. Άφαντος.

Xαρτορίχτρα: Α όχι πάνω εκεί σου κάνει αντιπερισπασμό, σε πήρε αμέσως.

Έφη Καρατζιούλα: Ε μετά από 3 ώρες. Κοίταξε να δεις κυρία Αργυρώ, αυτός κάπου αλλού παίζει μπάλα.

Xαρτορίχτρα: Κάπου αλλού βγάζει εκείνα που πρέπει να βγάλει.

Έφη Καρατζιούλα: Απλά μετανιώνω που θα έπρεπε να μείνω στο ξενέρωσα χθες.

Xαρτορίχτρα: Ε;

Έφη Καρατζιούλα: Απλά λέω μετανιώνω, θα έπρεπε εκεί που του ‘στειλα το ξενέρωσα, να τον στείλω στο διάολο επιτόπου.

Xαρτορίχτρα: Ναι αλλά σου είπε συγγνώμη και έχεις δίκιο. Και το Δ ποιος είναι;

Έφη Καρατζιούλα: Το…;

Xαρτορίχτρα: Το Δ.

Έφη Καρατζιούλα: Ένας φίλος του, αυτόν ξέρω δηλαδή, μπορεί και να ‘ναι και καμιά γκόμενα κιόλας, δεν ξέρω.

Xαρτορίχτρα: Δεν… Το Δ θα σου λεγα… όχι γυναίκα.

Έφη Καρατζιούλα: Ε έναν φίλο έχει, Δ. Και βλέπεις συνάντηση δηλαδή;

Xαρτορίχτρα: Ναι.

Έφη Καρατζιούλα: Δεν βλέπεις άλλη γκόμενα;

Xαρτορίχτρα: Όχι. Δεν συμβαίνει αυτό, τουλάχιστον απ’ αυτό που βλέπω.

Έφη Καρατζιούλα: Οι άντρες είναι αλλιώς όμως, σου λέει να ‘χω και αυτή καβάτζα άμα ξενερώσω μ’ αυτήν, να έχω και μια καβάτζα.

Xαρτορίχτρα: Όχι, χαιρετίσματα… Τι σου λέει, ότι του άρεσαν πάντα οι ξανθιές;

Έφη Καρατζιούλα: Δεν μου έχει πει τίποτα. Ώστε ότι με έχει τόσο του χεριού του, είσαι σίγουρη δηλαδή γι’ αυτό;

Xαρτορίχτρα: Ε ναι, στο ‘πα και άλλη φορά δε στο ‘πα;

Οι απαντήσεις όμως που έλαβε από την χαρτορίχτρα φαίνεται πως δεν την ικανοποίησαν και έτσι εκείνη αποφάσισε να πάει και σε μία δεύτερη.

Xαρτορίχτρα 2: Κι είναι μία ανοιχτόχρωμη που τον σκέφτεται, που είχε φάει στεναχώρια.

Έφη Καρατζιούλα: Με αυτόν;

Xαρτορίχτρα 2: Με αυτόν. Πριν.

Έφη Καρατζιούλα: Πόσο πριν;

Xαρτορίχτρα 2: Πριν από σένα.

Έφη Καρατζιούλα: Α, αυτός όμως;

Xαρτορίχτρα 2: Άστον αυτόν, αυτή τρώγεται.

Έφη Καρατζιούλα: Α!

Xαρτορίχτρα 2: Αυτός όπως γράφει εσένα όταν σε γράφει, έχει γράψει κι αυτήν.

Έφη Καρατζιούλα: Α.

Xαρτορίχτρα 2: Σε σκέφτεται, έχεις κερδίσει μία θέση στην καρδιά του να στο πω έτσι, αλλά… Τι ηλικία έχει αυτός ο άνθρωπος;

Έφη Καρατζιούλα: Γιατί ρωτάτε;

Xαρτορίχτρα 2: Ρωτάω να δω αν κατασταλλάζει.

Έφη Καρατζιούλα: Είναι μικρότερός μου.

Xαρτορίχτρα 2: Μικρός, ανωριμότητα βγάζει μαζί με τα…

Έφη Καρατζιούλα: Τα όλα αυτά;

Xαρτορίχτρα 2: Με όλα αυτά που έχει. Γι’ αυτό σε ρώτησα.

Έφη Καρατζιούλα: Καλά μου το έχει πει δεν έχει θέμα με την ηλικία, δεν τον ενοχλεί η ηλικία.

Ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», θεωρεί χαρακτηριστικά πώς «βλέποντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι σκοπός της ήταν να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας, να σκοτώσει την Ιωάννα»

Δείτε επίσης: Δικηγόρος Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Είμαι σίγουρος πως η δράστης είχε συνεργό» (video)

Αναφορικά με τους διαλόγους της με τις χαρτορίχτρες, υποστηρίζει πως «θεωρούσε ότι μια υποτιθέμενη σχέση που θεωρούσε ότι είχε – διότι υποτιθέμενη είναι μια σχέση αν μιλάμε για τέτοια πράγματα, αφού μίλαγε εν έτει 2021 με χαρτορίχτρα για το αν κινδυνεύει η σχέση της από μια ξανθιά. Μόλις πήρε απάντηση ότι “κινδυνεύει η σχέση της από μία ξανθιά” πήγε και έκανε αυτό που είδαμε».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του θύματος αναφέρει πως η γυναίκα που βάλθηκε να της καταστρέψει τη ζωή έψαχνε τρόπους να την αποτελειώσει.

«Αμέσως μετά που της έριξε το καυστικό υγρό και πληροφορήθηκε ότι σώθηκε, άρχισε και έψαχνε πως μπορείς να σκοτώσεις κάποιον με δηλητήριο χωρίς να μπορεί να ανιχνευθεί, αν κάνεις σε κάποιον ένεση με αέρα τι θα συμβεί και πως θα μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν», αποκάλυψε.

«Τελικά, με τα social media αυτό που συμβαίνει είναι επικίνδυνο. Δεν τολμάει μια κοπέλα ούτε μια φωτογραφία να ανεβάσει και αρχίζει η ζήλια και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Η κατηγορούμενη είχε γίνει σκιά της Ιωάννας μέσα από τα social media», πρόσθεσε

Τέλος, ο Απόστολος Λύτρας εκτιμά πως «η Ιωάννα θα έρθει στο δικαστήριο, είναι δυνατό παιδί, θα αντέξει να δει την κατηγορούμενη. Εγώ φοβάμαι και δεν ξέρω αν η κατηγορούμενη θα αντέξει να έλθει στο δικαστήριο. Όπως δεν πήγε να απολογηθεί και όταν πήγε να απολογηθεί δεν είπε τίποτα, αν ακολουθήσει την ίδια τακτική, μπορεί και να μην έρθει στο δικαστήριο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ