Ο Ραγκούσης αποκάλυψε την περιπέτεια του γιου του με τον κορωνοϊό

«Ο γιος μου είναι 23 ετών και έχει ακόμη δυσκολίες 1-1,5 μήνα μετά, σχετικές με το λαχάνιασμα, τη φυσική του κατάσταση και με προβλήματα του αναπνευστικού»

Must Read

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Εκεί αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε ο 23χρονος γιος του όταν νόσησε με κορωνοϊό, πριν προλάβει να εμβολιαστεί.

«Εγώ έχω τρία παιδιά. Ο μεγάλος μου γιος δυστυχώς νόσησε, δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου, οι κόρες μου, έκαναν το εμβόλιο» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος μίλησε και με μητέρα που δεν θέλει να εμβολιάσει τα παιδιά της και προτιμά τη φυσική νόσηση από το εμβόλιο.

Ο Γιάννης Ραγκούσης μοιράστηκε με τον κόσμο τι συνέβη όταν ο γιος του προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ότι παρόλο που τα συμπτώματα δεν ήταν σοβαρά, ταλαιπωρείται μέχρι και σήμερα.

«Ο γιος μου είναι 23 ετών και έχει ακόμη δυσκολίες 1-1,5 μήνα μετά, σχετικές με το λαχάνιασμα, τη φυσική του κατάσταση και με προβλήματα του αναπνευστικού. Έχοντας την εμπειρία και των δύο παιδιών που εμβολιάστηκαν και του ενός που δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί και νόσησε, θέλω να πω ότι η νόσηση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Δεν πρέπει κανείς να παίζει με την υγεία των παιδιών, διότι δεν είναι μόνο το πώς θα περάσει το παιδί τη νόσο τις τρεις ημέρες που μπορεί να κάνει πυρετό λίγο ή πολύ. Είναι και τι αφήνει μετά ο κορωνοϊός. 100 φορές το εμβόλιο και οι πολύ μικρές παρενέργειες που μπορεί να παρουσιαστούν κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό, παρά οι παρενέργειες και η ίδια η νόσος του κορωνοϊού, που μπορεί να φέρει ακόμη και σε νέους ανθρώπους εντελώς απροσδόκητα αποτελέσματα. Όταν βλέπεις ένα νέο παιδί, 23 χρονών 1,5 μήνα μετά που έχει περάσει τον κορωνοϊό να σου λέει ‘μπαμπά πάλι βήχω, πάλι λαχανιάζω, πάλι πήγα στο γυμναστήριο και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την προπόνηση’, στεναχωριέσαι πάρα πολύ και ανησυχείς», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This